- 25 Kasım 2008
- 13.563
- 12.274
- 2.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen sene staddaki muthisti bunun yaninda, gondermeler, dronelar, o esnadaki parti modu ve muzik.Bu yönetimden bir bok olmayacağını bir kez daha görmüş olduk.
Şöyle bir organizasyonun her saniyesini planlarsın, vermişler GSli ve free diye bir org firmasına, geçmişler.
Geçen sene statta yapılan bile on kat daha kaliteliydi.
Liyakat yok, yanlış yapınca ceza yok takılıyorlar işte. Metin kendine madalya falan takıyordu en son
Dun gitmedim/gidemedim ama giden biri kadar sinir oldum diyebilirim. Atlatamadim hala
Bir ihtimal bu denklemde , kilit isimlerin ayrilmasiyla(takimi bir arada tutan oyuncular hepsi aslinda) belki kotu sezon gecirebileriz yalan yok ama ufak ihtimal 2026 seciminde etken olur. O senaryoda Erden Timur cikar mi ortaya hic kestiremiyorum iste.Neyse
Osimhen
Barış
Muslera
Mertens
gidiyor. Bunların yerini ne kadar dolduracakları kaderlerini belirleyecek.
Bazılarının söylediği gibi o kadar iyilerse bunların yeri dolar.
Lakin bizim söylediğimiz gibi boktan bir yönetim olmalarına rağmen oyuncular, Okan ve ET gibi faktörler onları ayakta tuttuysa da bir daha Dursun’u kimse övmez herhalde.
Florya vs mevzusunu halledip Polat başkan olsun istiyormuş DursunBir ihtimal bu denklemde , kilit isimlerin ayrilmasiyla(takimi bir arada tutan oyuncular hepsi aslinda) belki kotu sezon gecirebileriz yalan yok ama ufak ihtimal 2026 seciminde etken olur. O senaryoda Erden Timur cikar mi ortaya hic kestiremiyorum iste.
hee polat demişken droneları ile yıldız gezdirecekti o kolpacıFlorya vs mevzusunu halledip Polat başkan olsun istiyormuş Dursun
Cekindigim ve akla ilk gelen senaryolardan biri, once duzgun ihale yurutsunler.Florya vs mevzusunu halledip Polat başkan olsun istiyormuş Dursun