Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse

Osimhen
Barış
Muslera
Mertens

gidiyor. Bunların yerini ne kadar dolduracakları kaderlerini belirleyecek.

Bazılarının söylediği gibi o kadar iyilerse bunların yeri dolar.

Lakin bizim söylediğimiz gibi boktan bir yönetim olmalarına rağmen oyuncular, Okan ve ET gibi faktörler onları ayakta tuttuysa da bir daha Dursun’u kimse övmez herhalde.
Dursun'u öven kişi firavundur.

Valla defalarca yazdım bu yönetimin işbilmezliklerini. Yoruldum artık.

Geçen bütçeyi de gördük, geliştirdikleri hiçbir şey yok.

Sene içinde sürekli hakkımızı yediler sesleri çıkmadı.

En büyük taahhüt BBden çıkmaktı 3 sene oldu hala çıkamadılar.

Daha kötüsü Erden Timur’un anlattığı projeleri tjk ve fener yapmaya başladı.

Altyapıyla ilgili tek bir plan yok, ET 2 yıl önce çizdi hazırladı herşeyi; oraya bakan yönetici bile yok.

Hiçbir innovasyon veya geliştirme yok. GS para olayı var zaten o da ET varken başlayan bir süreçti.

İşte bunca fiyasko bunca yönetim hatasını Osimhen pakladı bu sene ve yönetim bir halt yaptı sanıyor detay bilmeyen insanlar.
Erden Timur konusu neden bugüne kadar çözülmedi , çözülmek istenmiyor anlam veremiyorum.Bu kadar vahim mi durum.
Erden Timur kesinlikle yönetimde olmalı.Hala sürüncemede olması çok enteresan.Başkan'dan yeni sezonda Erden Timur bizimle birlikte söylemini bekliyorum açıkçası.

Erden Timur konusu neden bugüne kadar çözülmedi , çözülmek istenmiyor anlam veremiyorum.Bu kadar vahim mi durum.
Erden Timur kesinlikle yönetimde olmalı.Hala sürüncemede olması çok enteresan.Başkan'dan yeni sezonda Erden Timur bizimle birlikte söylemini bekliyorum açıkçası.
mümkün değil o söylem - Erden Timur'un start verdiği her şeyi adamı kenara atarak üstlendiler.

Transferlri ben yaptımdan - Florya proje gelişim sürecine.
Bunlar ile ilgili fondur odur budur derken Altyapı yatırımlarına dokunmayan bir ekibin Cuestalar falan derken 30-35 i yakmış olması.
proje işleri başına polatı koymak ve hala net iletişim ile ne durumda olduğunun açıklanmayışı.

kendi ürettikleri ve geliştirdikleri ne var diye sorguladığımda bulamıyorum bir şey. Bu lafım başkandan daha çok yönetim kadrosunadır ama onlara görev verdiği için o yol başkana kadar gidiyor yeri gelince.

Dün madalya ve podyumda görüntüye koştular ya resmen. arada saçmasapan bir araba girdi geri gitti sessizlik içinde garip garip

Gösterişli bir toplulukla kutlama sonrası,

Muslera,
Mertens,
Osimhen

vedası

belki Barış, belki birkaç sürpriz ayrılık daha olacak,

şenlik dağıldı bir acı yel kaldı bahçede yalnız"

Efkârlandık sabah sabah.

Transfer beklediğimiz tip

1748244886849.webp

neyse seneye fb yi şampiyon yapmayalım bari bu kabız yönetim ile gelen topçular cuesta tadında olacak

Muslera,mertens ve osimhen kesin gibi ama baris’in da söylendigi gibi gitme ihtimali yüksek

Dördü de as oyuncu

Yani bu oyuncularin yerlerini doldurmaliyiz ilk olarak ama hic kolay olmayacak

Osimhen zaten tek seferlik bir piyangoydu,icardi ve morata ile devam edilir katki aliriz

Muslera da son iki sezon vasat bir performans sergiledi yani onun üstüne cikacak bir kaleci bulmaliyiz

Mertens ve baris’in yerleri zor dolacak,iki oyuncunun da hem gol katkilari yüksek hem de oyun olarak takimi tasidilar

Iki oyuncunun da degerleri gidince daha cok anlasilir
Son sezon için konuşursak, malesef Mertens ve Muslera için olmazsa olmaz, as oyuncu denemezdi. Onlarsız bir Gs güçlü oyunu vardı son haftalarda.

Haa bu ikisinin takıma kattığı bütünleştiricilik, liderlik ve hava yadsınamaz. Onların yeri saha içinde kolay dolsa da, daha dışında kolay dolmaz.

Saha içine gelirsek, Barış ve Osimhen tüm takımın atletizmini elit seviyeye çeken iki oyuncu açık ara.

Biri kesin gitti diğeri de büyük ihtimalle gitti gibi.

Esas Barış ve Osimhen'in yerini hata yapmadan doldurmak lazım.

Bu Dursun nasıl ki Florya'ya karışmıyor ve Okan hoca ve topçulara bırakıyorsa, transfer işini de tek bir işi bilen yöneticiye + Gardi'ye bırakmalı. Ancak öyle bir ihtimal başarılı olabiliriz.

Aksi taktirde ağır bir nadas sezonu görünmektedir ufukta.

O bolunme yok artik, her koyun kendi bacagindan asiliyor.

Baktim deminde euro ile giosteren tablo bulamadim, hep pound ile yapmis ingilizler

edit:

Wikipedia kaynaklı 24/25 in ödülleri:
Ekli dosyayı görüntüle 287999

buna göre direkt katıldığımız hesapta 4.29 + 18.62 i cepte.

Play-off ücreti orada olup elenen takım için veriliyor diye biliyorum.

Katsayı Puanı: 1.137.000 Euro (36 takım içindeki UEFA Puanı sıralamasına göre-sürpriz olmazsa sondan 5. sıradayız): 5.685.000
TV Yayın Payı: 13.000.000 (yaklaşık beklenen)

Genel Toplam: 37.300.000 Euro + Maç Başı Gelirler

1G 1B ile dahi yaklaşık 40 Milyon Euro gelir alacağız.

Elemelerde sürpriz olur ve Benfica, Club Brugge, Bodo, Kopenhag, Kızılyıldız gibi takımlardan elenen olur ve bizim mevcut puanımız olan 38.000 puandan daha düşük takımlı bir ekip CL bileti alırsa torba içinde 1-3 sıra kadar yukarı çıkma şansımız var.

Bu durumda en az 37 en çok 40 Milyon Euro garanti bir ücret denebilir.

Hiç sürpriz olmazsa katılacak takımlar şu şekilde sonuçlanan ve sonuçlanması beklenen liglere göre:

1748246246683.webp

Elemelerden gelecek takımların yolu da aşağıda ki gibi:

1748246388064.webp

1748246313143.webp

Şampiyon olmayanlar yolundan sıralamada arkamızda takım yok.

Şampiyonlar Yolu için sıralamada yükselmemiz adına

Bodo / Glimnt'in
Ferencvaros
Kopenhag
Kızılyıldız'ın

yerine

Qarabağ
Basel
Bratislava
S.Graz

gibi takımların ya da bunları bir önceki turda (2. ön eleme) eleyen sürpriz ekiplerin (D.Kiev gibi) gelmesini bekleyeceğiz.

Üst torbalarda yer alan Benfica ve C.Brugge'den biri bizden düşük puanlı tek takım olan Nice'a yenilirse ve bizim torbada şampiyonlar yolunda olan Ferencvaros, Kopenhag ve Kızılyıldız, ve bir üst torbada yer alan Bodo elenirse (5 takım elenmeli + Nice CL'ye kalmalı) Şampiyonlar Ligi'nde 3. torbada olma şansımız çok düşük de olsa var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt