Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.385
- 25.717
- 2.598
Okan Buruk: "Son düzlüğe girdiğimiz formumuzla ve kadroyla Avrupa Ligi'ne girseydik şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olabilirdik."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kutucu fazlasıyla yanıltıcı - o performansın neredeyse tamamı EyüpZeki Yavru 10
Görkem Saglam 10
Yusuf Erdogan 10
Emre Akbaba 10
Yusuf Barasi 10
Oguz Aydin 11
Emre Kilinc 13
Deniz Türüc 13
Baris Alper 15
Ahmed Kutucu 16
Yunus Akgün 18
Ligde en fazla skor (gol+asist) katkisi yapan yerli oyuncularin 3'ü de bizde.
Kaleye alınabiliyosa öncelik Meret yoksa 15 milyon euroya Bulka.Trincao'nun 25 milyon euroya satışı konuşuluyodu onu alabiliriz.20 milyon euroya Mikautadze.Forvette de İcardi Morata rotasyonu iş yapar Lig'de.Okan varken gidip forvete fazla 1 bonservis harcamaya gerek olduğunu düşünmüyomevet challenge başlıyor
100 m euro bütçe veriyorum
Barış, Osi, Muslera, Mertens gitti
Dilediğiniz gibi harcayın kime kaç verdiğinizi belirtip
Gelecek senenin takımını kurun
İki yıldır aynı bahane Okan, bu sene de Avrupa hüsran olursa şubatta bye bye.Okan Buruk: "Son düzlüğe girdiğimiz formumuzla ve kadroyla Avrupa Ligi'ne girseydik şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olabilirdik."
Avatarınla bu yazıyı okuyunca kahkaha attım ben kanks yavBoscagli cozmemiz lazim
Ersoy bir idoldurAvatarınla bu yazıyı okuyunca kahkaha attım ben kanks yav![]()
Ben o diziyi izlemiyom ama ara ara videolarına bakıyomErsoy bir idoldur
Gsyiad kutlaması yapiyor demek hatipson
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Alkmaar per perişan etti beOkan Buruk: "Transfer çalışmalarına başladık. Kim gidecek, kim kalacak, bunlara başladık. Şampiyonlar Ligi için önemli kadro kurmamız gerekiyor. Hem Lig hem Şampiyonlar Ligi'nde yarışmak gerçekten zor.Bu üç sene boyunca hiçbir takıma karşı ezilmedik. Kendimizi hiçbir şekilde ezdirmedik, kendi oyunumuzu oynadık. Yine aynısını yapacağız."
Trincao ile Mika o fiyata alınamaz bencKaleye alınabiliyosa öncelik Meret yoksa 15 milyon euroya Bulka.Trincao'nun 25 milyon euroya satışı konuşuluyodu onu alabiliriz.20 milyon euroya Mikautadze.Forvette de İcardi Morata rotasyonu iş yapar Lig'de.Okan varken gidip forvete fazla 1 bonservis harcamaya gerek olduğunu düşünmüyom![]()
Muradım sen daha çok Basmalı Konağı izliyordun dimiBen o diziyi izlemiyom ama ara ara videolarına bakıyomŞu bulduğu işi anlatırken çok komikti
![]()