Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan çok özel yeteneklerinmiz var be ve çağrı baltayı adamdan bile saymadım.cocuk uçtu bu sezon

Daha ne yapalım yauvvv yeter daaaa diyen adam istifa etmeli bu gitmeden düzgün transfer gelmez kavukçuyuda küstürür bu sezon

Arda unyay ve kaan ayhanin kardeşi de gelince yerli stopere gerek yok bence.metehani satsınlar gitsin

Yerli oyuncular şart özellikle Demirbay'dan çıkıp Salih'e girmek lazım, Jelert veya Frankowski'den çıkıp yedek sağ bek Gökhan olmalı, Barış gidiyor piyasada kanat oyuncusu yok Eren alınmalı, stoper konusunda girmeye gerek yok alternatifimiz bile yok.

Yerli oyuncularda şart.
Yerli oyuncu şart evet ama TR'de yetişmişte önemli. Bu noktada Demirbay ve Berkan'ın gideceğini düşünürsek oraya Yunus Emre Konak- Melih Kabasakal düşünülebilir. Stoperde Arda Ünüay'a güveniyorum nedense olur ondan gibi geliyor ama yanına Ozan Kabak'ı da almak lazım bence alt yapı sayılıyor aynı zamanda, Eren Dinkçi en net almamız gereken isimlerden katılıyorum o konuda.

Yerli oyuncu şart evet ama TR'de yetişmişte önemli. Bu noktada Demirbay ve Berkan'ın gideceğini düşünürsek oraya Yunus Emre Konak- Melih Kabasakal düşünülebilir. Stoperde Arda Ünüay'a güveniyorum nedense olur ondan gibi geliyor ama yanına Ozan Kabak'ı da almak lazım bence alt yapı sayılıyor aynı zamanda, Eren Dinkçi en net almamız gereken isimlerden katılıyorum o konuda.
Ozan Kabak lazım katılıyorum.

Okan Buruk: "Yazın kendi tesislerimizde hazırlanacağız. Eskisi gibi 2 tane 10 günlük kamp yapmayacağız. Hazırlık maçlarını stadımızda oynayacağız. Avusturya'da da aynı sıcağı çekiyorduk."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt