- 3 Haziran 2015
- 57.181
- 66.379
- 4.143
Elimizden geleni yapiyoruz işte ne agladiniz be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle mi dedi cidden?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Almanya'ya gidiyormuşUlan çok özel yeteneklerinmiz var be ve çağrı baltayı adamdan bile saymadım.cocuk uçtu bu sezon
Panik yapmak istemem ama SL listesi ne zaman veriliyor
Sergen senin ali turap ptt de yedek kalıyor bizim altyapi foseptik çukuru gibi kac senedir bir ozan çıktıYav ne gokhani ali turap var
Böyle mi dedi cidden?
Yerli oyuncu şart evet ama TR'de yetişmişte önemli. Bu noktada Demirbay ve Berkan'ın gideceğini düşünürsek oraya Yunus Emre Konak- Melih Kabasakal düşünülebilir. Stoperde Arda Ünüay'a güveniyorum nedense olur ondan gibi geliyor ama yanına Ozan Kabak'ı da almak lazım bence alt yapı sayılıyor aynı zamanda, Eren Dinkçi en net almamız gereken isimlerden katılıyorum o konuda.Yerli oyuncular şart özellikle Demirbay'dan çıkıp Salih'e girmek lazım, Jelert veya Frankowski'den çıkıp yedek sağ bek Gökhan olmalı, Barış gidiyor piyasada kanat oyuncusu yok Eren alınmalı, stoper konusunda girmeye gerek yok alternatifimiz bile yok.
Yerli oyuncularda şart.
Ozan Kabak lazım katılıyorum.Yerli oyuncu şart evet ama TR'de yetişmişte önemli. Bu noktada Demirbay ve Berkan'ın gideceğini düşünürsek oraya Yunus Emre Konak- Melih Kabasakal düşünülebilir. Stoperde Arda Ünüay'a güveniyorum nedense olur ondan gibi geliyor ama yanına Ozan Kabak'ı da almak lazım bence alt yapı sayılıyor aynı zamanda, Eren Dinkçi en net almamız gereken isimlerden katılıyorum o konuda.
Böyle mi dedi cidden?
Auirier ya da Mata kontenjanından yararlanmış diye algıladımBu yeterli mi bizde oynayabilmesi için.