Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Yazın kendi tesislerimizde hazırlanacağız. Eskisi gibi 2 tane 10 günlük kamp yapmayacağız. Hazırlık maçlarını stadımızda oynayacağız. Avusturya'da da aynı sıcağı çekiyorduk."
Beni deli ediyorlar artık. Avusturya'da seçtiğimiz yer oranın en sıcak bölgesiymiş. Bir de kaplıcanın olduğu oteli seçmişler.
Diğeri de benim bildiğim yüksek rakımlı yerde çalışmak kondüsyon için daha iyi.

2024 un gollerine bakıyorum da osimhen asla bi icardi değil,moratada ama var o icardi ışığı. Cezasahasina top yollasak yeterli icardiye gelecek sezon

Zaha gibi sutor,ziyech gibi de araya oynayan ama daha istikrarlı herifler lazim

fb amrabat ve taliscayi aldı mı şimdi arkadaşlar.ya da almak zorunda mi

Yaz kampini Riyad veya Katar da yapalim nasilsa İstanbul'da da ayni sıcağı çekeceğiz

Tzolakis 20 m
Pavlovic 22 m
Boey 15 m
D.Bruyne 5 m (imza)
Sane 5 m ( imza)
Sorloth 33 m

Total 100 m

...........................Tzolakis...............
Boey.....Sanchez.....Pavlovic......Eren
..................Lemina.......Torreira.................
Sane................DeBruyne................Barış
............................Sorloth..............................

+ Yunus + Sara + İcardi + Jakobs + Günay + Sallai + Apo ......................

Okan Buruk: "Yazın kendi tesislerimizde hazırlanacağız. Eskisi gibi 2 tane 10 günlük kamp yapmayacağız. Hazırlık maçlarını stadımızda oynayacağız. Avusturya'da da aynı sıcağı çekiyorduk."
hoca istanbulda kari ayarladi herhalde yaz boyu kayacak baska aciklamasi yok

Herkesin katıldığı ilk kamp Kemerburgaz'da olabilir onda problem olmazda 2. kampı bence başka yerde yaparız. İlk kamptan sonra o karar verilir.

Yüksek rakımlı bölgelerde oksijen daha az olduğu için vücuttaki kan hemoglobin miktarını artırır ve kan vücutta daha iyi depolanır. Bu da hem fizyolojik gelişimi hem de egzersiz performansını daha çok arttırır

Kararimi degistirdim 500 nüfuslü alman köyünde kamp yapilmali sahaya gurbetci dalmali

Aksi takdirde kamp kamp degildir

Ya Kemerburgaz'da kamp yapılacak oyuncular eve gider idman sonrası yine orada beraber olacaklar mı idman saatleri dışında yurt dışı gibi.

Bu saçmalığı bıraksınlar.

En önemli dönem takımdaşlık adına kamp dönemidir.
Eve gitmelerini yasaklarsın sonuçta Kemerburgaz'da hereksin odası var. Lakni ilk kamp orada yapılır 2. kamp hem sıcaklık hem maçlar dolayısıyla başka yerde yapılır şimdi öyle düşünülse bile değişir bu.

diego carlos da çıkmaz kolay kolay
Onu unutmuşum bile bunlarda enkaz var zaten carlos da değil sadece becao falan da o sakatlıktan zor döner biraz.
Skriniari da bonservisle alsalardı o da girseydi super olurdu şimdi almazlar büyük ihtimalle

Evren Göz: "Galatasaray, Osimhen için daha son kozunu oynamadı. Açıklarlar, ben şimdi söylemeyeyim." (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt