Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazar mısın böyel evşire çevire ezildiğimiz takımları ?

Tabii hemen

Molde maçları
Prag dep
İç dış manu
İç dış az
Kopenhag dep (ezildik diyemem de çok kötüydük)
İç dış yboys
Ajax dep
Zalgiris dep

Sezon başı avrupa takımlarıyla yapılan hazırlık maçlarının bazılarını da saymıyorum resmi olmadığı için

Bazı maçlarda da oyunun bazı bölümleri ciddi ezildik totnım son yarım saat bayern son yarım saat rfs son 15 dk kiev son yarım saat malmö son yarım saat falan onları da maçın geneli olmadığı için eklemiyorum

Allegri gelince osimheni tutmak ister mi acaba onu da düşünmedik hiç lukaku-osimhen falan yapmasın

Herkesin katıldığı ilk kamp Kemerburgaz'da olabilir onda problem olmazda 2. kampı bence başka yerde yaparız. İlk kamptan sonra o karar verilir.

O zamana nasıl rezervasyon ayarlayacaksın yaw. Daha önceden bizimdi sanırım seçim dönemine denk gelip, yeni yönetim beklerken iyi otel yerine başka yerde kaldık diye millet hiç memnun kalmamıştı

Kamp yapmamak hata olur

Oyuncular kamplarda kaynasiyorlar yakinlik kuruyorlar

Ayrica fiziksel antremanlari hava’nin daha serin oldugu ülkelerde yapmak takima daha faydali

Ve en önemlisi üc sezondur ligin ilk haftalari veya avrupa ön elemelerinde formsuz oluyoruz bazi oyuncularin daha gec hazir duruma geldiklerinden dolayi,kamp olmadigi zaman bu sürec uzayabilir

Eve gitmelerini yasaklarsın sonuçta Kemerburgaz'da hereksin odası var. Lakni ilk kamp orada yapılır 2. kamp hem sıcaklık hem maçlar dolayısıyla başka yerde yapılır şimdi öyle düşünülse bile değişir bu.
Yaw 🤣🤣🤣🤣
Neyini yasaklayacaksin. Sonra telden atlayan Icardi gözümün önüne geldi.

Evren Göz: "Osimhen henüz kararını vermiş değil ancak yakın çevresine “Ben ciddi bir teklif aldım ama Galatasaray taraftarı her zaman kalbimde ve ben tekrar dönüp burada forma giymeyi çok istiyorum.” demiş." (TRT Spor)

Arda Ünyay,Mertcan Ayhan ve Dağhan Kahraman(ilyas kahramanin oglu ve oldukça potansiyelli) yerli stoper almasınlar daha

Tabii hemen

Molde maçları
Prag dep
İç dış manu
İç dış az
Kopenhag dep (ezildik diyemem de çok kötüydük)
İç dış yboys
Ajax dep
Zalgiris dep

Sezon başı avrupa takımlarıyla yapılan hazırlık maçlarının bazılarını da saymıyorum resmi olmadığı için

Bazı maçlarda da oyunun bazı bölümleri ciddi ezildik totnım son yarım saat bayern son yarım saat rfs son 15 dk kiev son yarım saat malmö son yarım saat falan onları da maçın geneli olmadığı için eklemiyorum
Fazlası yok eksiği var. Hele o Malmö maçı. Sanırsın City ile oynuyorduk. 2 saniye nefes alamadık

Arda Ünyay,Mertcan Ayhan ve Dağhan Kahraman(ilyas kahramanin oglu ve oldukça potansiyelli) yerli stoper almasınlar daha
Oynatmiyorki ardayi digerlerini de oynatmaz goztepe maçında bile cuestayla çıktı ardayı 93te aldı.Bizdeki çoğu genci gördük efe,gokdeniz falan ama arda hakkında hiçbir fikrim yok oynamadığı için nasıl bir şey o bile belirsiz

Evren Göz: "Osimhen henüz kararını vermiş değil ancak yakın çevresine “Ben ciddi bir teklif aldım ama Galatasaray taraftarı her zaman kalbimde ve ben tekrar dönüp burada forma giymeyi çok istiyorum.” demiş." (TRT Spor)
Anlaşıldı Osimhen Arabistan'a gidiyor 32-33 yaşına kadar araplardan para kaldırırım 33 den sonra tekrar Galatasaray'a gelirim kafasında

Araplar futbolun iyice içine ettiler! Finansal fair play sadece bize ve Avrupa'ya mı var , Bu paralara tabii ki hiç bir futbolcu hayır diyemez! Rezillik

fbde muhtemelen kalacaklar:amrabat,talisca,ostorvalde, fred,skriniar,szymanski,diego carlos gibi

Oynatmiyorki ardayi digerlerini de oynatmaz goztepe maçında bile cuestayla çıktı ardayı 93te aldı.Bizdeki çoğu genci gördük efe,gokdeniz falan ama arda hakkında hiçbir fikrim yok oynamadığı için nasıl bir şey o bile belirsiz
Ankaralılar cok potansiyelli dedi

Eren dinkciyi geç olmadan almalı.fb salça olur

Fatih Hoca zamanı stada Fiorentina, Lazio gelmişti bir önceki sene Liverpool vs. Macar ikinci lig takımını 4-1 yenmekten daha iyidir. Yine de bir kamp lazım takım rahatlıktan çıksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt