Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde 2 g alınca yboysu şimdi eleriz diyodu bunu dediği süreçte yboystan daha kötü takımlara daha büyük rezillikler yaşadık şimdiki halimizle oynasaymışız da uefayı alıyomuşuz kafalar pırıl pırıl

Bi çağırın şunu foruma da ekşideki gibi soru cevap yapıp uykusundan uyandıralım yoksa sezon içi çok üzülürüz

Leminayla bu sezon ligi kurtardık şl için de bir şeyler yapmamız gerekiyor, belli ki iş yine başa düştü

Ne bernardosu la en kötü newcastle yapar o adam

Yahu City ŞL mücadelesi veriyordu daha yeni bitti sezon neyi sıklaştırabiliriz

Oyuncuya istenen bedel 30-40 m euro görüşsek ne olacak zaten anlayamıyorum

Geçen sene Bissaka Goretzka üzerinden yaptılar bunu bak tayfalar bile aynı eski açıkla bunlar

Şimdi de Bernardo söylemleri

Beklentiyi yükseltiyorlar bu isimleri yönetimden biri salıyordur kendi kendlerine giremezler şu algılara
Ederson ihtimali olabilir mi 1 sene kontratı kalmış araplardan çok yağlı bir teklif alamazsa ikna edilebilir gibi duruyor

Sara - City haberi mi Bernardo - GS haberi mi daha kolpa karar veremiyorum

2 tane soru sormayı bilmeyen futbol bilmeyen andavalı Okan hocanın karşısına koyup program yapmışlar. Şimdi izliyorum da. 1 saattir dinliyorum 1 gram bilgi duyamadım.

Efe akmani islıklayan net gerizekalidir.bu çocuk 2006 jenerasyonunun en yetenekli ortasahalarindan,okan hocan sagbekte oynattiysa efenin sucu değil bu.torreira ile lemina ile oynayacak ki gorecegiz.cocuk sans da bulmadı doğru duzgun,efendi bi çocuk üstelik

Mertens’in yerine zielinski nokta atisi olur

Herhangi bir haber ciktigi icin yazmadim bu arada

Inter de rotasyon oyuncusu ve gelecek sezon dünya kupasi sezonu

Sürekli oynayacagi bir takima gitmek isteyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt