Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu City ŞL mücadelesi veriyordu daha yeni bitti sezon neyi sıklaştırabiliriz

Oyuncuya istenen bedel 30-40 m euro görüşsek ne olacak zaten anlayamıyorum

Geçen sene Bissaka Goretzka üzerinden yaptılar bunu bak tayfalar bile aynı eski açıkla bunlar

Şimdi de Bernardo söylemleri

Beklentiyi yükseltiyorlar bu isimleri yönetimden biri salıyordur kendi kendlerine giremezler şu algılara

Parçalar yeni yeni oturuyo kafada

Hatipçi erinçler devre arası dybala transferi sebebiyle kavukçuyu taraftarın önüne atmaya çalışıyodu yağızı da işin içine katıp

Biz de saf saf yağızla iş tutan haindir diye bakıp adama saldırıyoduk ahlatlarının önü açılsın diye kavuğu bize kırdıracaklarmış

Vay beeee

Yazın da kavuğa büyük operasyon çekecek bu okancı hatipçi muhabir ve sosyal medya ekibi her daim tetikte olmalıyız

Bernardo'nun futboluna Portekiz Hollanda maçından beri aşığım. Franky De Jong korkusundan neredeyse eski tip libero gibi oynuyordu.

hayırlı olsn

500068490_1659383828083973_7240920590783296848_n.jpg

Yav osimhen gideceksen çık gidiyom de kalacaksan kalıyorum de bunaldım yemin ederim

B. Silva demek +2 şampiyonluktur. Net. Çok çok çok büyük bir nokta atışı

Ederson ihtimali olabilir mi 1 sene kontratı kalmış araplardan çok yağlı bir teklif alamazsa ikna edilebilir gibi duruyor
Brazil tayfası çok para meraklısı ya bence Araplara gitmesi garanti onun

Bir de hem bons hem yüksek maaş veremeyiz, yüksek maaş vereceksek Sane gibi free olmalı

Koyu gsli geçinen 35 yaşındaki İlkayı koparamıyoz Guardioladan 30 yaşındaki Bernardoyu nasıl alacağız yaw :d Mantıklı hedefler peşinde koşmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt