Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.391
- 49.316
- 2.968
Türk futboluna ihanet ettin, bunu kimse unutmazStar’da yol arkadasim varmis üstad onu izlerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk futboluna ihanet ettin, bunu kimse unutmazStar’da yol arkadasim varmis üstad onu izlerim
Günün sanatçısı seçileceği kesindi :Dün kutlamalarda bu suretin sahne aldığını görmek isterdim
Ekli dosyayı görüntüle 288056
NamumkunMeret
Boey - Sanchez - Alexsandro - Eren
Torreira - Lemina
Sane - Baumgartner - Lauriente
Icardi
@Umut Işık
@Keramettin TANRIVERDİ
Bu kadronun oluru varmi admirim
İnanmam. Urfalı yine ne yapar eder iki komisyon transferi kaktırır araya
FT'in son dönemleri fakirlikle geçti. Bizde erenlerden sinan gümüşlerden forvet yaratmaya çalışıyordu, 25 milyon euro ile takım kurmaya çalışıyordu şimdi 25 milyon euroyu tek oyuncuya veriyoruz. Bir bahtsızlığı var kıramadı bir türlü.O dört kulübün bir kısmını da o teşvik veren kuruluş almıştı yani %50sini almıştı haklarının sallıyorum. Neom’da da durum aynı olur o zaman.
Shabab’a falan da veriyorlar da cücük kadar işte, FTnin o yüzden hiç şansı yok
Evet devasa bir çılgın projeyi ama iptal edildi diye biliyorum. Şimdi de daha olanaklı futbol takımı gibi hedeflere yöneliyor olabilirler. Proje isminin açıklaması da çok manidar tabi Neom: New MohammedO değil de bu Neom ismini nerden hatırlıyorum diyordum onların bir projesiydi bu, prensin takımı mevzusu da oradan geliyordur kesin.
Yeni bir mega şehir yapacaklardı bu da oranın futbol takımı olacak, yapay tarih inş ediyor koduğum Arapları