Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.963
- 48.287
- 4.933
Bi kabilesinin durumunu tartacak. 15 milyon yetip yetmeyeceği istişare yapıp gelecektir.Nijeryaya gitmesi ne alaka lan
Köyü Gala derse h.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi kabilesinin durumunu tartacak. 15 milyon yetip yetmeyeceği istişare yapıp gelecektir.Nijeryaya gitmesi ne alaka lan
Değişecem zaten kral bizim yanımızda olan adam aşkımızdır gerisi yalanpp değiş renktaş görmek istemiyorum
Acilen kalecinin kim olacağı belli olmalı. Orada bile gerçi plan var mı yok mu belli değil. Şampiyon olduk mutlu olamıyoruz harbi bu ne yaw
Parayı bol bulunca yalı çocuğu gibi gerçek hayatta fm oynuyorlar işte. Bunlara oyuncak oldu futbolUlan ne yapacaksınız Arabistan Ligi'nde 26 yaşında Osimhen'i ya? Neyinize gerek arkadaş? Düz bi adam koysanız da gol atar zaten o ligde. Şampiyonlar Ligi'nde mi oynayacaksınız? Napacaksınız siz Osimhen'i?
Götümü bile veririm götümü.Hem Ronaldo hem Messi gelecek deseler
Tepkiniz nasil olur?
Adam gitmeden profilden sildin renkdasEğer osimhen sadist biri değilse amacı taraftara acı çektirip öyle kalmak değilse herif gitti diyebiliriz gideceğinide belli etti her seferinde
gitmeyecegi varsa da gider artikAdam gitmeden profilden sildin renkdas
Aydemir Akbaş gibi aslolan Galatasaray gideceğinide biliyorumAdam gitmeden profilden sildin renkdas
Umarım amacı Galatasaray'dan alacağı ücreti yükseltme çabasıdır. Direkt "buradayım, kalıyorum, hiçbir yere gitmiyorum" derse, kendi elini zayıflatır.Eğer osimhen sadist biri değilse amacı taraftara acı çektirip öyle kalmak değilse herif gitti diyebiliriz gideceğinide belli etti her seferinde