Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım amacı Galatasaray'dan alacağı ücreti yükseltme çabasıdır. Direkt "buradayım, kalıyorum, hiçbir yere gitmiyorum" derse, kendi elini zayıflatır.
Abi adam parayı seviyor belliki derdi kariyer olsa premier lig yapar bu kadar basit olay hizmetleri için teşekkür edip önümüze bakacağız

sıkıntı yok, burdan devam

Aynen öyle biz çok zengin bir kulüp değiliz hislerin takımıyız duygusal anlamda bağ kuracak adamlar lazım bize veda etmesinide bilmeli bazen güzel bir sezon geçirdik çok emeği oldu osimhenin bize güzelce ayrılmalıyız

Abi adam parayı seviyor belliki derdi kariyer olsa premier lig yapar bu kadar basit olay hizmetleri için teşekkür edip önümüze bakacağız
Yani o da saygı duyulabilecek bir şey. Kendi bileceği iş. Galatasaray yapabileceği her fedakarlığı yaptı. Yetmedi, yüzbinlerce taraftar, takımdaki futbolcular, hatta hoca çıkıp "bizimle kal" dedi kutlamalarda.

Yine de "yok ben sadece daha çok parayı seçiyorum" diyorsa, eyvallah diyip geçeriz.

Messi mls’den ayrılabilirmiş.
Benim göt bir miktar tehlikeye girmiş olabilir, dursun basqan varken gaza gelmeyeydim iyiydi.

Yani o da saygı duyulabilecek bir şey. Kendi bileceği iş. Galatasaray yapabileceği her fedakarlığı yaptı. Yetmedi, yüzbinlerce taraftar, takımdaki futbolcular, hatta hoca çıkıp "bizimle kal" dedi kutlamalarda.

Yine de "yok ben sadece daha çok parayı seçiyorum" diyorsa, eyvallah diyip geçeriz.
Bende bitti abi kalırsa destekleriz canımız ciğerimiz deriz ama milyonlarca taraftar yalvardı gitme diye haftalardır bunca şeye rağmen gidecem diyecek olan adama son bir kez daha gitme demenin anlamı yok taraftar olarak biz bağ kurmuşuz demekki birazda osimhen kursun normal olarak

Ben sevgisi yalanmış der gecerim

Kariyer sadece p.l’de mi yapılıyor yav.
Psg her türlü hem para hem kariyer yaptırabilir herife.

İçindeki boşluğu doldurmak için arıyor gibi.

Şöyle araplara bonservisi çakıp seneye isyan çıkarıp 20 milyona alsak hayır demem.

Ben sevgisi yalanmış der gecerim
Eğer bahsedilen rakamlar doğruysa, biz 15 teklif ediyorken, Araplar 45 teklif ediyorsa, o aradaki 30 milyon euro her türlü takım sevgisini satın alır bence. Kaldı ki bu adam doğuştan Galatasaraylı değil. Yabancı bir futbolcu. En fazla kaç milyon euro'luk fedakarlık yapabilir ki?

Ha Icardi de reddetti zamanında o düzeyde maaşı ama, o da Icardi'nin karakter yapısından kaynaklanıyor biraz.

kalsın gitsin önemli degil, zaten rüya gibiydi osimhen’in gelişi. bu işe dolu tarafından bakmak lazım
belki de rezil rüsva olacağımız bir sezonu 2 kupayla kapattık, bjk’den 5 yedigimiz gün mesela, korkunctu vaziyet.

gelecekte umarım tekrar kesişir yollarımız eğer ayrılırsa şimdi, güzelce veda etmek lazım. kiralık gelmesine ragmen yırtındı adam tüm sene, inanılmazdı harbiden

Kariyer sadece p.l’de mi yapılıyor yav.
Psg her türlü hem para hem kariyer yaptırabilir herife.

İçindeki boşluğu doldurmak için arıyor gibi.

Şöyle araplara bonservisi çakıp seneye isyan çıkarıp 20 milyona alsak hayır demem.
Çok fena pişman olacak gittiğine taraftar sevgisini buradaki insanların sevgisini mumla arayacak bizim Türk halkı severken göklere çıkarır ama gittiği anda da siler Araplar zaten futbolu hobi givbi takılıyor hayalet ligde bomboş tribünlere oynar pişman olacak

Futbolcu olsam ve bir futbol kulübü bana 45 milyon euro verse yaşım kaç olursa olsun vereceğim tepki şu olur.

69546CCB-9C0B-461E-B3DA-4D4D53949D2C.webp

Arada tost oluyorlar ama yapacak bir şey yok.

Çok fena pişman olacak gittiğine taraftar sevgisini buradaki insanların sevgisini mumla arayacak bizim Türk halkı severken göklere çıkarır ama gittiği anda da siler Araplar zaten futbolu hobi givbi takılıyor hayalet ligde bomboş tribünlere oynar pişman olacak
1 seneye dönüş yapmak isteyebilir kriz fırsata dönebilir bizim için.
5-10 kira veririz sonra 20 bonservis 13 milyon maaşla da bağlarız.
Sergen iki büyü yapıp yıldızına baksın ne çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt