Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhan Türk: "Efe Akman'ın şampiyonluk kutlamasında yaşananlardan dolayı kırgın ve üzgün olduğunu duydum.

Sezon sonu muhtemelen bir yere gider. 8 yaşında bir çocuk Galatasaray altyapısına giriyor, 19 yaşına kadar Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil ediyor. O çocuğun giydiği forma Galatasaray forması. Şampiyonluk kutlamasında yuhalanması yanlış. Torpilli olsa Okan hoca 5 yıllık sözleşme mi yapar?" (A Spor)
19 yaşına kadar Galatasaray'ı (en iyi şekilde temsil ediyor) derken nerde temsil ediyor.Ben daha önce de söyledim Ayhan Akman torpili olduğunu burda bana tepki gösterdiler.

CTI

IMG_1255.webp

19 yaşına kadar Galatasaray'ı (en iyi şekilde temsil ediyor) derken nerde temsil ediyor.Ben daha önce de söyledim Ayhan Akman torpili olduğunu burda bana tepki gösterdiler.
Efe bence kötü topçu değil ama yani oynadığı maçlarda sırıtmadı hiç daha çok şans verilmesi gereken okan hocanın suçu

Bjkliler uyanmis baya.cidden gedsonu begenmiyolar lan ahahahahja

Boş yapmasınlar Gedson Rafa Arasına koysunlar Sara’yı bak bakalım nasıl oynuyorlar

Rashica zaten yetersiz bir oyuncu, beğenmediğim Sallai daha iyi dediğimde burda laf atan dyaklar vardı şimdi sesleri çıkmıyor

Avrupada basari istiyorsak
Turkiye ligi sadelesmeli
14 takima filan dusurulmeli
Maddi durumu sorunlu takimlar super lige çıkmamalı
Cikan takimlara ciddi destek verilmeli gereksiz mac sayisi azaltilmali oyun sertligi artmalı
Yoksa bosu bosuna hatay demirspor sivasla oynamak icin avrupa maci ikinci plana atilmaya devam edecek

Torpilli olan biri milli takımlara nasıl seçiliyor? Abisine niye torpil yapılmadı sözleşme bile vermeden gönderdik mesela torpil kuralı küçük olmak mı?

Erden Timur görevde olsa kulübe max. 30m harcatıp Osimhen transferini bağlardı. Bu sezon bu bütçelere çıkabilmemizin en büyük mimarı yine Erden Timur'du. Cenk ve Hatip gibiler ancak o mirası rezil eder.
Burada ve twitterda taraftarın bazıları erden timur gidince gs sistemi devam eder kişilerin takımı değil gs diyordu.Kişilerin takımı oldugumuz kanıtlandı.Arada ciddi fark var.

Efe bence kötü topçu değil ama yani oynadığı maçlarda sırıtmadı hiç daha çok şans verilmesi gereken okan hocanın suçu
Bende kötü oyuncu demedim ama babası Ayhan olmasaydı burda olurmuydu?Evet babasi Ayhan olmasaydı da burda olurdu diyebiliyorsak o zaman kabul ederim.Ayrica taraftarın yuhlamasini doğru bulmuyorum o da işin ayrı bir tarafı.

Torpilli olan biri milli takımlara nasıl seçiliyor? Abisine niye torpil yapılmadı sözleşme bile vermeden gönderdik mesela torpil kuralı küçük olmak mı?
Bu benim düşüncem dostum katılırsın katilmazsin futbolcu değil demedim ha sen diyorsan ki direk Hamza Efe babası olmadan bu kadar piyasa yaptı bir kere daha düşün derim.

Bizim 2023 kadrosu tek kulvar olmasa net sıçardık o sezon

İlk 10 hafta Gomis ve Oliveira (2. Yarı şalter kapattılar zaten)

Sonrasında

İcardi
Kerem
Nelsson
Torreira
Boey

Bu beşi ile şampiyon olduk resmen. Tabi ki Muslera da o sezon daha iyiydi net şekilde.

Kazımcan
Adekugbe
Emre Taşdemir
Rashica
Yunus (o sezon)
Kaan (o sezon)

Falan vasat bile değildi normalde. Takımın 11’inde bile eksikler vardı ki yedekler daha da kötüydü.

2. Yıl kadrosu net 2 kat daha iyidir. Bu sene Osimhen olmasa ondan da iyi hatta genişlik ve rotasyon kalitesi olarak da. Ama Osimhen, Yunus ve Sanchez kariyer sezonu oynadı. Torreira da Şubat’tan sonra onlara eşlik etti.

Çok enteresan taraftarımız var, çocuk başka takıma gitse hain diye yuhlarlar, bizde oynatıncada torpilli diye. Şimdi bu çocuk başka bir takıma gidip harika oynarsa o zamanda yönetimi yuhlarlar..

Ömer Faruk Beyaz nasıldı? Iyiyse bize bir yamugu olmuş muydu?
Tarzını sevdiğim biriydi

benim bulduğum regen duyumcu ronaldo ile görüşmeye başladığımızı sallamış

Testi geçemedi kolpacı çıktı bu

Saglam bir atlet forvet kesin almaliyiz Muani muazzam iş olur
Kanat forvet ikinci forvet
Direk santrafor hersey oynar bir tasla üç kuş demek osimhen yerine tercih edilmeli daha makul bonsverisle bitebilir hatta kiralik opsiyonla gelecek senenin butcesine kaydirilabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt