Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.937
- 23.493
- 3.723
Muani kanat oynayabiliyo mu
Larin gibi
Oynuyor Barış giderse onun yerini de dolduracak fiziğe sahip ender isimlerdenMuani kanat oynayabiliyo mu
Larin gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muani kanat oynayabiliyo mu
Larin gibi
Oynuyor Barış giderse onun yerini de dolduracak fiziğe sahip ender isimlerdenMuani kanat oynayabiliyo mu
Larin gibi
Kaleyi kotarirmi ski?
19 yaşına kadar Galatasaray'ı (en iyi şekilde temsil ediyor) derken nerde temsil ediyor.Ben daha önce de söyledim Ayhan Akman torpili olduğunu burda bana tepki gösterdiler.Serhan Türk: "Efe Akman'ın şampiyonluk kutlamasında yaşananlardan dolayı kırgın ve üzgün olduğunu duydum.
Sezon sonu muhtemelen bir yere gider. 8 yaşında bir çocuk Galatasaray altyapısına giriyor, 19 yaşına kadar Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil ediyor. O çocuğun giydiği forma Galatasaray forması. Şampiyonluk kutlamasında yuhalanması yanlış. Torpilli olsa Okan hoca 5 yıllık sözleşme mi yapar?" (A Spor)
Efe bence kötü topçu değil ama yani oynadığı maçlarda sırıtmadı hiç daha çok şans verilmesi gereken okan hocanın suçu19 yaşına kadar Galatasaray'ı (en iyi şekilde temsil ediyor) derken nerde temsil ediyor.Ben daha önce de söyledim Ayhan Akman torpili olduğunu burda bana tepki gösterdiler.
Bjkliler uyanmis baya.cidden gedsonu begenmiyolar lan ahahahahja
Bjkliler uyanmis baya.cidden gedsonu begenmiyolar lan ahahahahja
Torpilli olan biri milli takımlara nasıl seçiliyor? Abisine niye torpil yapılmadı sözleşme bile vermeden gönderdik mesela torpil kuralı küçük olmak mı?19 yaşına kadar Galatasaray'ı (en iyi şekilde temsil ediyor) derken nerde temsil ediyor.Ben daha önce de söyledim Ayhan Akman torpili olduğunu burda bana tepki gösterdiler.
Burada ve twitterda taraftarın bazıları erden timur gidince gs sistemi devam eder kişilerin takımı değil gs diyordu.Kişilerin takımı oldugumuz kanıtlandı.Arada ciddi fark var.Erden Timur görevde olsa kulübe max. 30m harcatıp Osimhen transferini bağlardı. Bu sezon bu bütçelere çıkabilmemizin en büyük mimarı yine Erden Timur'du. Cenk ve Hatip gibiler ancak o mirası rezil eder.
Bende kötü oyuncu demedim ama babası Ayhan olmasaydı burda olurmuydu?Evet babasi Ayhan olmasaydı da burda olurdu diyebiliyorsak o zaman kabul ederim.Ayrica taraftarın yuhlamasini doğru bulmuyorum o da işin ayrı bir tarafı.Efe bence kötü topçu değil ama yani oynadığı maçlarda sırıtmadı hiç daha çok şans verilmesi gereken okan hocanın suçu
Bu benim düşüncem dostum katılırsın katilmazsin futbolcu değil demedim ha sen diyorsan ki direk Hamza Efe babası olmadan bu kadar piyasa yaptı bir kere daha düşün derim.Torpilli olan biri milli takımlara nasıl seçiliyor? Abisine niye torpil yapılmadı sözleşme bile vermeden gönderdik mesela torpil kuralı küçük olmak mı?