Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psg’nin osimhen’i isteyecegini hic zannetmiyorum cünkü oyun anlayislarina uymayan bir forvet osimhen

Aynen o, çocuğun oyun görüşü aşırı iyi, ne kadar eder bilmiyorum tabii

Lindström de denenebilir bence alınacak kıvama geldi artık

Tjk Ekvadorun en iyi iki adamını aldı mesela ama cacık yok

Arjantin pazarı bu noktada en iyisi çünkü Brezilyalılar menajer üçgeninde hep

Gardi’ye bağlıyız ya bizimkiler scout oyuncularını alamazlar

En geniş transfer bütçeleri Urfalı bir yetersize denk geldi utanması da olmayınca istifa da etmiyor
Valla taraftar sazi eline almazsa baskan hatipogluna bir sey yapmayacak gibi.

Yonetim dalan degil deli gibi hatipoglu istifa basilmali tribunde, cok gec bile kalindi

Hayır saçmalık şu, Kavukçu, Hatipoğlu mu ben mi kim yaparsa yapsın destek olacağız, ikircikli olmayacak diyor e zaten içinde bulunduğumuz durum bu, ne anlatıyorlar? Aklımı delireceğim gerçekten hala ne Hatipoğlu, kim bu kişi neyi başarmışta hala adı anılıyor?

lig bititiğine göre futbolcularımızı öveyim biraz ya
nazar değmesin kimseyi övemiyorum

Osimhen açık ara Galatasaray tarihinin en iyi forvetidir NET komple golcü
tek eksiği bitiriciliği ama o da icardiyi gördük diye bize öyle geliyor
yoksa abartılacak bir elsiklik değil icardiden kötü diyeyim

Davinson Galatasaray tarihinin en iyi stoperi NET

iki tane tarih karmaya sokacak adam aynı yıl oynadı bu ikisi çok fark yaratıyor onları ayrı yazmak lazımdı

diğerleri

torrik lemina barış sara eren yunus müthişdiler

mertens muslera KRALLAR ELVEDA
ne mutlu bize ki böyle efsanelerimiz oldu

apo son düzlükte düzeltti ama seneye ACİL sol stoper lazım yoksa CL de yakacak bizi

adım gibi eminim teknik elemanımız duygusallık yapıp doğru planlayamayacak bu işi
geçen yaz uyarmıştık ilk sol stoper al diye
apo bizi çok yaktı avrupada
ama akıllanmayacak teknik elemanımız

farankowski sallai jelert cuesta BYE BYE

Valla taraftar sazi eline almazsa baskan hatipogluna bir sey yapmayacak gibi.

Yonetim dalan degil deli gibi hatipoglu istifa basilmali tribunde, cok gec bile kalindi
Yav muhabirlere devrr arası da sezon sonu da haber yolladı istifa edecek diye

Etmiyor herif

Utanmazın teki ki çok daha ağır konuşurum da susuyorum. O pasta pozunu verdiği gün biz uefa kupasını kaybettik mesela, devre arasını iyi geçirsek başka bir hikaye olacaktı orada da.

Sallai’yi bile listeye yetiştirememiş hert utanmadı san mames dedi

Bu GSYİADdan kulüp kurtulmak zorunda; sonu iyi yere gitmiyor

Basın açıklamasından şampiyonluk kutlamasına kadar tüm kalitesizlik bunların eseri

Etmiyor herif

Utanmazın teki ki çok daha ağır konuşurum da susuyorum. O pasta pozunu verdiği gün biz uefa kupasını kaybettik mesela, devre arasını iyi geçirsek başka bir hikaye olacaktı orada da.

Basın açıklamasından şampiyonluk kutlamasına kadar tüm kalitesizlik bunların eseri
Ayni muhabirler ile 32 dis foto vermemis miydi kayseri maci sonunda

Hayatlari dalavere

lig bititiğine göre futbolcularımızı öveyim biraz ya
nazar değmesin kimseyi övemiyorum

Osimhen açık ara Galatasaray tarihinin en iyi forvetidir NET komple golcü
tek eksiği bitiriciliği ama o da icardiyi gördük diye bize öyle geliyor
yoksa abartılacak bir elsiklik değil icardiden kötü diyeyim

Davinson Galatasaray tarihinin en iyi stoperi NET

iki tane tarih karmaya sokacak adam aynı yıl oynadı bu ikisi çok fark yaratıyor onları ayrı yazmak lazımdı

diğerleri

torrik lemina barış sara eren yunus müthişdiler

mertens muslera KRALLAR ELVEDA
ne mutlu bize ki böyle efsanelerimiz oldu

apo son düzlükte düzeltti ama seneye ACİL sol stoper lazım yoksa CL de yakacak bizi

adım gibi eminim teknik elemanımız duygusallık yapıp doğru planlayamayacak bu işi
geçen yaz uyarmıştık ilk sol stoper al diye
apo bizi çok yaktı avrupada
ama akıllanmayacak teknik elemanımız

farankowski sallai jelert cuesta BYE BYE
Icardi Osi’nin girdiği pozisyonlara giremezki

Son vuruş konusunda evet daha iyi de Osi öyle Tottenham maçındaki gibi tek vuruşları da iyi yapıyor adam her maç 150 pozisyona girdiği için efor sonrası yoruluyor çoğu zaman

Şu sezonda iki sekans var mesela

Birincisi Sivas maçında aldığı penaltı, kim alabilirdi onu başka

İkincisi Konya maçında aldığı penaltı, ortada pozisyon yoktu ya adam daldı girdi aldı penaltıyı

Bu iki penaltı sayesinde kazandık o maçları

Ben bu kadar net etki eden başka santrafor hatırlamıyorum 22/23 Icardi de çok iyidi ama bu başka seviye

Etmiyor herif

Beni en çok sinir eden bu eski açıktaki kişilerin takipçisi var ama hiç konuşuyorlar mı gsyiad'ın tamamen siyasetin adamları oldukları klübü kendi aralarında paylaşmaya çalıştıklarını.Badem bıyıklı neden transfer yapabildiğini ve istifa ettirilemediğini metin öztürkün neden istifa ettirilemediğini bahsettiklerini sanmıyorum.

Icardi Osi’nin girdiği pozisyonlara giremezki

Son vuruş konusunda evet daha iyi de Osi öyle Tottenham maçındaki gibi tek vuruşları da iyi yapıyor adam her maç 150 pozisyona girdiği için efor sonrası yoruluyor çoğu zaman

Şu sezonda iki sekans var mesela

Birincisi Sivas maçında aldığı penaltı, kim alabilirdi onu başka

İkincisi Konya maçında aldığı penaltı, ortada pozisyon yoktu ya adam daldı girdi aldı penaltıyı

Bu iki penaltı sayesinde kazandık o maçları

Ben bu kadar net etki eden başka santrafor hatırlamıyorum 22/23 Icardi de çok iyidi ama bu başka seviye

dedim ya tarihin NET en iyi forveti

bitiriciliğini icardiye göre kıyasladım zaten

icardi bitiricilij babında profesyonel liglerin en iyisi olabilir şuan zaten

Beni en çok sinir eden bu eski açıktaki kişilerin takipçisi var ama hiç konuşuyorlar mı gsyiad'ın tamamen siyasetin adamları oldukları klübü kendi aralarında paylaşmaya çalıştıklarını.Badem bıyıklı neden transfer yapabildiğini ve istifa ettirilemediğini metin öztürkün neden istifa ettirilemediğini bahsettiklerini sanmıyorum.
Onların hedefi kongreye yönetimlere girmek

GSYİADı benden başka yazanı da görmedim zaten zamanında Yağız da böyleydi er geç oradaki çürümüş zihniyetin yaptıkları ortaya çıkacak Yağız’da çıktığı gibi.

En basiti Hatipoğlu divanda bile eleştirilmiyor, kulübü soktuğu zararın haddi hesabı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt