Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla taraftar sazi eline almazsa baskan hatipogluna bir sey yapmayacak gibi.Aynen o, çocuğun oyun görüşü aşırı iyi, ne kadar eder bilmiyorum tabii
Lindström de denenebilir bence alınacak kıvama geldi artık
Tjk Ekvadorun en iyi iki adamını aldı mesela ama cacık yok
Arjantin pazarı bu noktada en iyisi çünkü Brezilyalılar menajer üçgeninde hep
Gardi’ye bağlıyız ya bizimkiler scout oyuncularını alamazlar
En geniş transfer bütçeleri Urfalı bir yetersize denk geldi utanması da olmayınca istifa da etmiyor
Yav muhabirlere devrr arası da sezon sonu da haber yolladı istifa edecek diyeValla taraftar sazi eline almazsa baskan hatipogluna bir sey yapmayacak gibi.
Yonetim dalan degil deli gibi hatipoglu istifa basilmali tribunde, cok gec bile kalindi
Vay be 15 sene gecmisHey gidi günler
Detaylar Az Sonra..
Scoutgs
- Atakan Kenar
- cristian daniel ledesma tomas rosicky
- Cevaplar: 1.254
- Forum: 2010 Arşiv
Ayni muhabirler ile 32 dis foto vermemis miydi kayseri maci sonundaYav muhabirlere devrr arası da sezon sonu da haber yolladı istifa edecek diye
Etmiyor herif
Utanmazın teki ki çok daha ağır konuşurum da susuyorum. O pasta pozunu verdiği gün biz uefa kupasını kaybettik mesela, devre arasını iyi geçirsek başka bir hikaye olacaktı orada da.
Sallai’yi bile listeye yetiştirememiş hert utanmadı san mames dedi
Bu GSYİADdan kulüp kurtulmak zorunda; sonu iyi yere gitmiyor
Basın açıklamasından şampiyonluk kutlamasına kadar tüm kalitesizlik bunların eseri
Bu olydeki çocuğu görünce giannis gözümden düştü benim direkt yav giannisi de beğeniyordum da olyli olan çok daha iyiymiş ondan sonra bu sarmaz gibi
Icardi Osi’nin girdiği pozisyonlara giremezkilig bititiğine göre futbolcularımızı öveyim biraz ya
nazar değmesin kimseyi övemiyorum
Osimhen açık ara Galatasaray tarihinin en iyi forvetidir NET komple golcü
tek eksiği bitiriciliği ama o da icardiyi gördük diye bize öyle geliyor
yoksa abartılacak bir elsiklik değil icardiden kötü diyeyim
Davinson Galatasaray tarihinin en iyi stoperi NET
iki tane tarih karmaya sokacak adam aynı yıl oynadı bu ikisi çok fark yaratıyor onları ayrı yazmak lazımdı
diğerleri
torrik lemina barış sara eren yunus müthişdiler
mertens muslera KRALLAR ELVEDA
ne mutlu bize ki böyle efsanelerimiz oldu
apo son düzlükte düzeltti ama seneye ACİL sol stoper lazım yoksa CL de yakacak bizi
adım gibi eminim teknik elemanımız duygusallık yapıp doğru planlayamayacak bu işi
geçen yaz uyarmıştık ilk sol stoper al diye
apo bizi çok yaktı avrupada
ama akıllanmayacak teknik elemanımız
farankowski sallai jelert cuesta BYE BYE
Beni en çok sinir eden bu eski açıktaki kişilerin takipçisi var ama hiç konuşuyorlar mı gsyiad'ın tamamen siyasetin adamları oldukları klübü kendi aralarında paylaşmaya çalıştıklarını.Badem bıyıklı neden transfer yapabildiğini ve istifa ettirilemediğini metin öztürkün neden istifa ettirilemediğini bahsettiklerini sanmıyorum.Yav muhabirlere devrr arası da sezon sonu da haber yolladı istifa edecek diye
Etmiyor herif
Utanmazın teki ki çok daha ağır konuşurum da susuyorum. O pasta pozunu verdiği gün biz uefa kupasını kaybettik mesela, devre arasını iyi geçirsek başka bir hikaye olacaktı orada da.
Sallai’yi bile listeye yetiştirememiş hert utanmadı san mames dedi
Bu GSYİADdan kulüp kurtulmak zorunda; sonu iyi yere gitmiyor
Basın açıklamasından şampiyonluk kutlamasına kadar tüm kalitesizlik bunların eseri
Icardi Osi’nin girdiği pozisyonlara giremezki
Son vuruş konusunda evet daha iyi de Osi öyle Tottenham maçındaki gibi tek vuruşları da iyi yapıyor adam her maç 150 pozisyona girdiği için efor sonrası yoruluyor çoğu zaman
Şu sezonda iki sekans var mesela
Birincisi Sivas maçında aldığı penaltı, kim alabilirdi onu başka
İkincisi Konya maçında aldığı penaltı, ortada pozisyon yoktu ya adam daldı girdi aldı penaltıyı
Bu iki penaltı sayesinde kazandık o maçları
Ben bu kadar net etki eden başka santrafor hatırlamıyorum 22/23 Icardi de çok iyidi ama bu başka seviye
olum bu hem siyahi hem japon ve kaleci
tam red flag
Onların hedefi kongreye yönetimlere girmekBeni en çok sinir eden bu eski açıktaki kişilerin takipçisi var ama hiç konuşuyorlar mı gsyiad'ın tamamen siyasetin adamları oldukları klübü kendi aralarında paylaşmaya çalıştıklarını.Badem bıyıklı neden transfer yapabildiğini ve istifa ettirilemediğini metin öztürkün neden istifa ettirilemediğini bahsettiklerini sanmıyorum.
Sane’yi Fenerin isteyeceği konusunda şüphesi olan var mıydı?