Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.623
- 8.069
- 1.428
Bizi burada çiğ çiğ yemeyecek takım yok.Okan burukla parmaklarımızı yeme zamanları.çok korkutucu takımlar var lan prag, usg, oly tam okan hocama göre
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi burada çiğ çiğ yemeyecek takım yok.Okan burukla parmaklarımızı yeme zamanları.çok korkutucu takımlar var lan prag, usg, oly tam okan hocama göre
![]()
UCL'de verilen bir para vardı. Mesela 20. isen 20 × 1.1 filandı.
O hâlâ duruyor mu ve duruyorsa kimlerin üstünde oluruz?
Başkan, sen yazınca baktım. Şimdilik sadece 1 takımı geçmişiz. Play offlardan maksimum 2 - 3 takımı geçeriz gibi. Fener gelirse bizden önde olacak. Rezillik. Kiev'i yensek minimum 5 sıra atlayacaktık.Duruyor
5 takımı falan anca geçeriz muht
Rezalet durumdayız
9 mye alma opsiyonu vardı itlerin veya so raki satıştan %50 vardıReal Madrid geri alacakmis, öyle haberler vardi.
%80 30-36 arasıçok korkutucu takımlar var lan prag, usg, oly tam okan hocama göre
![]()
milan da kalmamasi kendisi adina olumlu olur . valencia donemine kiyasla -bariz gerilemis milan da .Yunus musahi satacak milan
Sanırım devam etmiyor. Ücret fixlendi diye biliyorumYanlış hatırlamıyorsam aynı ülkeden başka bir takım daha katıldığı zaman CL ayak bastı parası iniyordu
Bu yeni formatta da devam ediyor mu bu uygulama
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence hala genç ve bize iyi olur abimilan da kalmamasi kendisi adina olumlu olur . valencia donemine kiyasla -bariz gerilemis milan da .
saygi ve selamlar .
Jackson diagne yi aratır hic beğenmiyorum o herifiChelsea jacksonu bize versin osimheni alabilir
Bu papara işinde Trabzon’un başını ağrıtabilirler. Türkiye şartlarında çok abartılı rakamlarla sponsor oldular diye biliyorum