Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski açık gs kanalı=a haber,halk tv.O seviyeye geldi.Gs taraftarından destek isteyen adamlar şimdi yönetim ve okan buruk fanatikliğinden doğruları konuşmuyorlar.Gsli olarak takip etmem.

Bu eski açık ekibi ortada kaldığında gsnin haklarını savunucaz bize sahip çıkın diyolardı

İnsanlar yardım etti,destek verdi

Şimdi büyüyünce kalkıp biz otoriteyiz, siz susacaksınız biz konuşucaz diyip milleti ezikliyolar

Nankörler

Yağızı da beraberlerken gs taraftarına karşı aklamaya çalışıyolardı speyslerde iyi çocuktur diye araları açılınca tü kaka ettiler

Okanı da hayal dünyasında yaşatan ekip bunlar,hocam harikasınız,hocam süpersiniz çekip adamı yanlış yönlendiriyolar avrupada perişan oluyoz

Camianın candaş tolga ışıklarııııııııı

Ekli dosyayı görüntüle 288221

Şu saati takan adamın proğramına çıkan td clde galibiyet alabilir mi sizce
eö1.webp

Bu eski açık ekibi ortada kaldığında gsnin haklarını savunucaz bize sahip çıkın diyolardı

İnsanlar yardım etti,destek verdi

Şimdi büyüyünce kalkıp biz otoriteyiz, siz susacaksınız biz konuşucaz diyip milleti ezikliyolar

Nankörler

Yağızı da beraberlerken gs taraftarına karşı aklamaya çalışıyolardı speyslerde iyi çocuktur diye araları açılınca tü kaka ettiler

Okanı da hayal dünyasında yaşatan ekip bunlar,hocam harikasınız,hocam süpersiniz çekip adamı yanlış yönlendiriyolar avrupada perişan oluyoz

Camianın candaş tolga ışıklarııııııııı

Erinc zaten malin teki tavuk dunyasinda calisan adam 2-3 senede ozel localarda, kutlamalarda geziniyor

hepsi cebine dusunuyor

evet challenge başlıyor

100 m euro bütçe veriyorum

Barış, Osi, Muslera, Mertens gitti

Dilediğiniz gibi harcayın kime kaç verdiğinizi belirtip

Gelecek senenin takımını kurun
Atubolu
Boey Sanchez Lucumi Eren
Torreira Lemina
Yunus Sara Lang
Icardi

Atubolu 15
Boey kira + option
Lucumi 20-25
Lang 20-25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt