- 1 Mayıs 2018
- 57.908
- 48.687
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kabul ederse üstüne Osi alamazlar muhtemelen
Olm şakamısın neyi merak ediyorsun başka işin yok mu? Antuyla yarışma şurada bi akıllı olMerak ediyorum abi icerde olan biteni napim
Konuşmanın tamamını dinlemeden kelimeler seçilip de alınmış tam olarak böyle söylemedi.Transfer de 1.onceligimizi almak için bazen beklememiz gerekebiliyor taraftar baskisindan dolayı 4.veya 5.tercihleri almak zorunda kalıyoruz transfer de hızlı olmaliyiz diye de konuştu.Ağustosa kadar nöbeti kapatalım
abi manyak misiniz ne isim olur fb katilla
Merak ediyorum abi icerde olan biteni napim
Benfica’dan aldıkları Leonardo 17; Miteovic 19 atmış. Bir de 25 maç oynamamış bile bunlar. İlginç cidden, bakıldığı zaman forvetleri iş yapıyor. Daha bütçeleri hazine daha onaylamamış bu arada. İlk senelerinde 350 falan harcadılar da geçen sene 100’de kaldılar. Bütçe ikisini karşılar mı beklemek lazım gibi geldi bana.İkisini de istiyorlar Mitrovic’i salacaklar bir santrafor alınacak yani
Atboku kim laAtubolu
Boey Sanchez Lucumi Eren
Torreira Lemina
Yunus Sara Lang
Icardi
Atubolu 15
Boey kira + option
Lucumi 20-25
Lang 20-25
Yanlış hatırlamıyorsam attan düşüp komalık olan herif buydu galiba.bunun kafa kırık değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?
300 bin diyor puhahahahahahah