Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağustosa kadar nöbeti kapatalım
Konuşmanın tamamını dinlemeden kelimeler seçilip de alınmış tam olarak böyle söylemedi.Transfer de 1.onceligimizi almak için bazen beklememiz gerekebiliyor taraftar baskisindan dolayı 4.veya 5.tercihleri almak zorunda kalıyoruz transfer de hızlı olmaliyiz diye de konuştu.

Geçen yaz 10 numara mevzu çözülmeliydi. Mesela nico Paz 6 m a comoya gitmiş şimdi piyasa değeri 35 m buna benzer bı transfer yapsaydık bir yıl mertens ile değişmeli oynatip bu seneye hazırlayacaktır.

Tolunay bi program da geri dönecek oyuncular ile ilgili yorum yapıyor..neyse işin asıl odak noktasını anlatayım..

Halil Dervişoğlu mükemmel bi oyuncuymuş.. Galatasaray onu doğru kullanamamış.. bizim evladımızmış halil.. bi ümit milli maçında hat trick yapmış falan

Bu programları izlerseniz zehirlenirsiniz..

Okan da bu kafadan epey gitti.. 12 kişi mi oynayacağız diyen bi düşünce sisteminden biz yazın transfer bekliyoruz

İnanın gram ümitli değilim.. daha eksiğinin ne olduğunu bilmiyor..oyuncu seçimleri yanlış..

Gardi..Osimhen i bize hediye etmese bu yıl elden gitmişti..

Osimhen geldiği halde ortasaha da adam yokken 12 kişi mi oynayacağız diyen birine taraftar olarak zorla Lemina yı biz aldırdık..

Yaz transfer döneminden hala umutlu olan var mı ciddi soruyorum.. mesele para değil futbol zekasından bahsediyorum

Osimhenin kalmasini tabi ki isterim ama sadece o alınıp diğer mevkilere de 2-3 kalite transferi gerekiyor
Kale sag bek 10 numara kanat transferleri de o kadar önemli.Olumlu ya da olumsuz Osimhenin durumu bir an önce ortaya çıkması lazım.

İkisini de istiyorlar Mitrovic’i salacaklar bir santrafor alınacak yani
Benfica’dan aldıkları Leonardo 17; Miteovic 19 atmış. Bir de 25 maç oynamamış bile bunlar. İlginç cidden, bakıldığı zaman forvetleri iş yapıyor. Daha bütçeleri hazine daha onaylamamış bu arada. İlk senelerinde 350 falan harcadılar da geçen sene 100’de kaldılar. Bütçe ikisini karşılar mı beklemek lazım gibi geldi bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt