- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Mame thiawi alak solda oynarsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su sifata bak oldurecek beni bu cocukHer transfer dönemine bu şekilde en masumane ümitlerimizle başlayıp :
Ekli dosyayı görüntüle 288255
Devamında bu hale getirilmemiz reva
mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 288256
Alanya maçlarını tek başına çözüyor idi kralalanyaspor'a ne kadar da çok atmış ya![]()
O kadar iyi ve verimli bir transfer dönemi geçirmeliyiz ki sakatlık olmadığı sürece ara transfer döneminde transfer yapmayalım.
Yine mart 2026 gibi doğru 11 netleşir
:crushed:Madji var bı yav onada çok yük biniyordu dimata'yi adamdan saymıyorum gamsız herif en az 14-15 transfer yapacaklarmis. Transfer yasağı olan takım ligde kaldı transfer ile küme düşerse ne gülerim var ya20 gol garanti de zaten 2-3 tane forvetleri var
Baba geliyor. Hangi kolpacı muhabirimizdi hatırlamıyorum ama GS son kozu henüz kullanmadı demişti. Son koz geliyor işte
Baba geliyor. Hangi kolpacı muhabirimizdi hatırlamıyorum ama GS son kozu henüz kullanmadı demişti. Son koz geliyor işte