Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen Susi babaya, point otelde en lux oda yaninda 4 tane fistik gibi hatun, sinirsiz alkol ve et.

Osi kalma sartiyla

Ne oldu lan niye mention atıyorsunuz çiğ köfte yiyorum.yeniay etkisi 2 hafta sürecek.osimhenin merkuru yeniay haritasindaki descendant(iş anlasmalar,ilişkiler evi ile kavusumda)11 haziranda merkuru ile kavusumda dolunay.anlasma yapabilir birileri ile.
osimhen mevzusu 2 haftaya cozulur.ve haziranda kastetigim uranus 29 derece(Galatasarayin merkurune üçgen tam) ani transfer haberleri duyacağız.

Ne oldu lan niye mention atıyorsunuz çiğ köfte yiyorum.yeniay etkisi 2 hafta sürecek.osimhenin merkuru yeniay haritasindaki descendant(iş anlasmalar,ilişkiler evi ile kavusumda)11 haziranda merkuru ile kavusumda dolunay.anlasma yapabilir birileri ile.
osimhen mevzusu 2 haftaya cozulur.ve haziranda kastetigim uranus 29 derece(Galatasarayin merkurune üçgen tam) ani transfer haberleri duyacağız.
Şu gülen ikiz kardeşler size göstereceğim gününüzü

Love You Hug GIF by Don Lemon

Ulan De Bruyne abarmayayım Sneijder etkisi yapardı. Tabii sağlam kalırsa. Son 1-2 sezondur baya sakatlanıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt