Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.849
- 29.231
- 2.993
Pasta börek işleri başladı yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buchi’yi karıya götürürsek Osi kalıyor diyebilir miyizHemen Susi babaya, point otelde en lux oda yaninda 4 tane fistik gibi hatun, sinirsiz alkol ve et.
Osi kalma sartiyla
Asanım Buchi Osiyi ikna edemezse, bizimkiler " Your Turn " diyecektirBuchi’yi karıya götürürsek Osi kalıyor diyebilir miyiz
şu araplar piyasaya girmeseydi bu vergi olayına hakikatten çok iyi transferler yapabilirdik bu sezon özellikleTotenham bizim kadar maaş veremez saneye
Gene mi parodi nick turedi ya? Sen kimsin, renktas?Laf arasında osimenle icardi birlikte oynar gibi bir şey dedi yine
Nöbeti kapatıp forumu da satıp sahil kasabasına yerleşelim düzelmeyecek bu adam hala anlamıyo
Ardam Muslera Listening de 100 ama Speaking pat çatMuslera keske basin toplantisini Türkce yapsa
Güzel bir ani olarak kalir

Keşke yalancıyı zikseler
Şu gülen ikiz kardeşler size göstereceğim gününüzüNe oldu lan niye mention atıyorsunuz çiğ köfte yiyorum.yeniay etkisi 2 hafta sürecek.osimhenin merkuru yeniay haritasindaki descendant(iş anlasmalar,ilişkiler evi ile kavusumda)11 haziranda merkuru ile kavusumda dolunay.anlasma yapabilir birileri ile.
osimhen mevzusu 2 haftaya cozulur.ve haziranda kastetigim uranus 29 derece(Galatasarayin merkurune üçgen tam) ani transfer haberleri duyacağız.
Ukrayna takimi. Niye Rusca? Ukraynaca demen gerekmez miydi, Okan bey?shaktarın tmye baktım ruscadan önce portekizce öğrenmeli arda bu ne lan yakımın yarısı brezilyalı
birde tugaf tuhaf rakamlar adam 19 yaşında 12 milyon euro
pro ligde 4 maça çıkmış 1 gol atmış
ilginç takım
Ne oldu lan niye mention atıyorsunuz çiğ köfte yiyorum.yeniay etkisi 2 hafta sürecek.osimhenin merkuru yeniay haritasindaki descendant(iş anlasmalar,ilişkiler evi ile kavusumda)11 haziranda merkuru ile kavusumda dolunay.anlasma yapabilir birileri ile.
osimhen mevzusu 2 haftaya cozulur.ve haziranda kastetigim uranus 29 derece(Galatasarayin merkurune üçgen tam) ani transfer haberleri duyacağız.