Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Love You Hug GIF by Don Lemon
İnşallah üzmez ama 2-3 haftalık bi sure var osimhende.ve olumlu diyorum ben insallah

Totenhama önerilmiş sane(menajeri pust bence)

Ne oldu lan niye mention atıyorsunuz çiğ köfte yiyorum.yeniay etkisi 2 hafta sürecek.osimhenin merkuru yeniay haritasindaki descendant(iş anlasmalar,ilişkiler evi ile kavusumda)11 haziranda merkuru ile kavusumda dolunay.anlasma yapabilir birileri ile.
osimhen mevzusu 2 haftaya cozulur.ve haziranda kastetigim uranus 29 derece(Galatasarayin merkurune üçgen tam) ani transfer haberleri duyacağız.
merküre ayrı

uranüse ayrı

neptüne ayrı sokucam

yeter lan

Şu fblilerin twitterdaki sapıkça attigi twit sayısı fatih hocanin nerde kalmıştık twitinden sonra arttı.mesela tete bize transfer olmadan once,onlar ilgileniyodu ve bi sabah 50.000 tete twiti gördüm,teteyi istemişler çünkü.ilgi çekmek için arkasını sevdiren bi camia resmen

Söylenenlere göre bir sene daha futbol oynamak yahut dünya turu yapmak istiyor imiş, keşke bizle devam etse tabi ❤️
Ben de Mertens olsam dünya turuna çıkarım.3 sene güzel 1 şekilde katkı vermiş.Sakatlanma ihtimali fazla ve Yabancı Kural'ı da var.Dünya Turu'na çıksın zaten burdan vazgeçemezler teknik ekipte falan filan 1 şekilde görev alır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt