- 12 Haziran 2015
- 36.380
- 32.035
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah üzmez ama 2-3 haftalık bi sure var osimhende.ve olumlu diyorum ben insallah
Atam gerek zurnanla gerekse bu samimi davranışlarınla hepimizi kıvama getirdin, biz hazırız
Transferlerde Gardi varsa rahatız
Muradım Bayer Leverkusen ile ilgili yorumlarının hepsi nokta atışıTransferlerde Gardi varsa rahatızÇoğu spor gazetecisi Gardi'yi kötüleyen tarzda haberler yapıyo..
Tatlı 1 bela olsan da seni seviyom Aziz'imMuradım Bayer Leverkusen ile ilgili yorumlarının hepsi nokta atışı![]()
Atam gerek zurnanla gerekse bu samimi davranışlarınla hepimizi kıvama getirdin, biz hazırız![]()
Bende seni enişten duygularımla MuradımTatlı 1 bela olsan da seni seviyom Aziz'im![]()
Mertens keske teknik kadroya girse. Tabii oyle bir kariyer hayali varsa.Nando/Dries veda ediyorlar. Ulaaan çok üzülüyoruz
merküre ayrıNe oldu lan niye mention atıyorsunuz çiğ köfte yiyorum.yeniay etkisi 2 hafta sürecek.osimhenin merkuru yeniay haritasindaki descendant(iş anlasmalar,ilişkiler evi ile kavusumda)11 haziranda merkuru ile kavusumda dolunay.anlasma yapabilir birileri ile.
osimhen mevzusu 2 haftaya cozulur.ve haziranda kastetigim uranus 29 derece(Galatasarayin merkurune üçgen tam) ani transfer haberleri duyacağız.
Söylenenlere göre bir sene daha futbol oynamak yahut dünya turu yapmak istiyor imiş, keşke bizle devam etse tabiMertens keske teknik kadroya girse. Tabii oyle bir kariyer hayali varsa.
Yazdirdilar mention atip,benim kanıma girmesinlermerküre ayrı
uranüse ayrı
neptüne ayrı sokucam
yeter lan
Ben de Mertens olsam dünya turuna çıkarım.3 sene güzel 1 şekilde katkı vermiş.Sakatlanma ihtimali fazla ve Yabancı Kural'ı da var.Dünya Turu'na çıksın zaten burdan vazgeçemezler teknik ekipte falan filan 1 şekilde görev alırSöylenenlere göre bir sene daha futbol oynamak yahut dünya turu yapmak istiyor imiş, keşke bizle devam etse tabi![]()
Yazdirdilar mention atip,benim kanıma girmesinler
Gaza geliyorum kan cekiyo yapmayın kardeş