- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenikapida gorucuye cikarmamak ve satis yapmamak isbilmezligin daniskasiKuruduk be abi neredesiniz
![]()
Rahatlayip gevsemek isteyenlere
İyi geceler
Rahatlayip gevsemek isteyenlere
İyi geceler
Kurban olduğum yine gökten müdahale edip bize 2 futbolcu düşürecektir Osimhen gibi..Coşkun ağabeyin lanetinden dolayı bu sezonu salalım derim
Eylül başı son bir kadrolara bakıp karar veririz
Bunlar Muslera Mertens Barış Osimhen, bunların yerini dolduramaz
Ne desin kanımı kesseniz sarı kırmızı akar mı desinyine çıkıp kararımı henüz vermedim falan filan demesin
onu demesine gerek yok da net bir şey söylemeyecekse sırf bunun için açıklama yapacak haberi girilmesi saçmaNe desin kanımı kesseniz sarı kırmızı akar mı desin
Icardi gibi aylarca Arjantinden desteğe gelmeyip gelince en büyük GSli benim ayağı yapmıyor en azından
Bence gidecek ama evet gidicem demesi iyi olur, yine de zor işonu demesine gerek yok da net bir şey söylemeyecekse sırf bunun için açıklama yapacak haberi girilmesi saçma
milleti beklentiye sokuyorlar
Bu yönetimin bizi önümüzdeki sezon şampiyon yapma ihtimalini sıfır görüyorum şahsen. Bu sezon gardi osimhen'i alıp superman gibi yetişmese bu sezon da olamazdık. Erden timur tek başına bir yönetimdi gerisi bir halta yaramıyor pasta kesip, foto çekmekten başkaEyvah Coşkun ağabeyin ahını aldık. 4 5 şampiyon olamayacağız.