Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde çalıştığı, bütünleşmeyi gördüğü ve ismini andığımız dönemden sonra kendisini bize daha yakın görüyormuş.Beşiktaşlı değil miydi
20 verilmesi saçmalık Avrupa'da alacağı rakamın bir tık üstü olabilir ama 20 versek bu gücümüz olsa bile buraya gelen oyuncularin beklentisi hep bu seviye olacaktır.Açıkçası ben realde yada pariste bile 20 maaş alan olduğunu sanmıyorum mhampe hariç
Normalde öylede sözde bizim Avrupa kupalarında artık Turkcell olacakmış ya o zaman Socar'ın ya başka bir anlaşma ile başka bir yere geçmesi lazım yada Turkcell işi kolpa. Bunun benzeri Sixt'te var.2026'da bitiyor anlasma
Mevcut anlasma bir sene daha devam ettigine gore cevap zaten belli degil miNormalde öylede sözde bizim Avrupa kupalarında artık Turkcell olacakmış ya o zaman Socar'ın ya başka bir anlaşma ile başka bir yere geçmesi lazım yada Turkcell işi kolpa. Bunun benzeri Sixt'te var.
Kesinlikle boyle diyecek. Sonucta bu haberi takip eden cok. Piyasayi ve milyonlari etkileyecek cumleyi burda kurmaz.yine çıkıp kararımı henüz vermedim falan filan demesin
Bu çok soft olmuş.* Osimhen vedası.
* Barış satışı. (12-13 m bandına)
* Uyduruk 2 tane Cuesta seviyesi transfer.
* Son hafta Sanchez ayrılışı.
* Son hafta menajer kucağında, sönmüş 1-2 yıldıza Florya'nın tapusu kadar bütçe verilmesi.
* Kapanış.
Alın size Dursun Özbek ve yönetiminin geçireceği transfer sezonu.
Bize soylemesinden ziyate yonetim ve teknik heyetin bilmesi daha onemli. Ki biliyorlardir da acikcasi eger karar vermisse.Bence gidecek ama evet gidicem demesi iyi olur, yine de zor iş
Adam Nijerya’nın en fakir bölgelerinden birisinde doğmuş o bölgeyi tek başına besliyormuş, para için dahi gidecekse ben kendisinden.razıyım.
Bu sezondan itibaren göğüs sponsorları değişiyor diye çıkmıştı haberler. Socar'la farklı bir anlşma yapılır diye umuyorum ben de. Sixt kol, Socar sırt veya şorta tüm sezon olacak şekilde geçirerek çözebilirler belki yeni anlaşma ile.Mevcut anlasma bir sene daha devam ettigine gore cevap zaten belli degil mi
Baska gogus sponsoru araniyorsa bir daha ki seneden itibaren olabilir anlasma. Ya da gidecekler mevcut anlasmayi feshetmeleri lazim ki bu mumkun mu degil mi bilmiyoruz.
Şu alkoliğe bile 40 isteniyor bir de Bernardo falan diyorsunuz yani
Aslında olması gereken o değil mi. Arap yada avrupa yada biz önünde düşünmek için en az 1 aylık süre var. Oyuncunun tatil süreci bi başlasın teklifleri görsün.yine çıkıp kararımı henüz vermedim falan filan demesin
Mevcutları kola alıp göğüste başka firmalarla devam etme mevzusu bayağıdır var.Mevcut anlasma bir sene daha devam ettigine gore cevap zaten belli degil mi
Baska gogus sponsoru araniyorsa bir daha ki seneden itibaren olabilir anlasma. Ya da gidecekler mevcut anlasmayi feshetmeleri lazim ki bu mumkun mu degil mi bilmiyoruz.