Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.262
- 21.166
- 2.663
Osimhenle Barış netlesmeden planda yapamıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmet ilhan değildir devin özek mi ?Fener Özek’i alıyormuş
Yapma bunu işteahmet ilhan değildir devin özek mi ?
brancoyu şutladılar demekYapma bunu işte
Bu haber şaka değilse birileri mamalanmış
Kolpacı Mehmet umarım bu konuda da sıkmıyordur
Bende iki saattir forumda arıyorum konusunu. İptal mi ettilerOsimhen’in açıklaması neden iptal oldu?
Baba, Barış gelişim açısından pek bir fark yaratamayacak gibi görünüyor. Geçen sene son 7 8 hafta darmaduman etmişti ligi hele bir Karagümrük maçı var arşivden arada izlerim. Bu sene o seviyede değildi bana göre. Bu sene gitmeli ve bitiriciliği bir tık daha iyi birine yatırım yapılmalı derim. Osi ise gitti bence. Öyle bir oyuncu dünyada yok zaten. Giderse de, Okan bir taktik geliştirmek zorunda aksi taktirde güle güle olur, malum tüm sene Osiye şişirdik.Osimhenle Barış netlesmeden planda yapamıyoruz
70 milyona çözmüşüz işi anladımEkli dosyayı görüntüle 288369İyice kafayı kırdı bizim oğlan ne alaka bu foto![]()
Değerini düşürüp duruyorlardı transfermarktın yanlı olmasına gönderme olabilirEkli dosyayı görüntüle 288369İyice kafayı kırdı bizim oğlan ne alaka bu foto![]()
Bilmiyorum ne yapıyor ne yapmak istiyor ilk defa şunu paylaşan futbolcu gördüm70 milyona çözmüşüz işi anladım
Buchinin heykelini dikelim tesislere böyleyseGidecegini aciklayacakti
Buchi laba gelip vazgecirdi iptal etti toplantiyi
Çaktırmadan sezon içinde 75'ten 70'e düşürmüşler adamı. Şimdi fark ediyorum.Ekli dosyayı görüntüle 288369İyice kafayı kırdı bizim oğlan ne alaka bu foto![]()
Çok oldu Buda neden bunu paylaşır bi adam nasıl bir manyaklık buÇaktırmadan sezon içinde 75'ten 70'e düşürmüşler ada. Şimdi fark ediyorum.
Öyle bir sey programlanmamis dediler gstvdeOsimhen’in açıklaması neden iptal oldu?