Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira ve leminayi dinlendirecek 6 ve 8 oynatan bir oyuncu lazım genç olmasına gerek yok illa. Bu oyuncular arada dinlenmesi lazım. Yedekte de girer. Sansliyizki torreira kaç senedir doğru dürüst sakatlanmiyor
muhtemelen ts ile dervişoğlu-okay takası yapacağız. + bir yabancı oyuncu alır mıyız buraya? bilemedim. belki +2 kontenjanından 2004 ve üzeri doğumlu oyuncunun biri buraya alınabilir.

muhtemelen ts ile dervişoğlu-okay takası yapacağız. + bir yabancı oyuncu alır mıyız buraya? bilemedim. belki +2 kontenjanından 2004 ve üzeri doğumlu oyuncunun biri buraya alınabilir.
ben de böyle düşünüyorum. yerli + 2003 ve sonrası doğumlu yabancı güzel olur.
3 pozisyonu 3 oyuncu ile idare ediyoruz şu anda. yedek sıfır. kerem ve berkan'ı hiç kullanmıyoruz. tek yedek bizi paklamaz. 2 yedek lazım bence.
gerçi okay'ı beğenmiyorum ama hiç yoktan iyidir diyeceğiz gelirse.

Tamam iyi hoş bizde güzel zaman geçirdi de bizde niye girsin yav adam napoli efsanesi. Sen olsan italyada mı yaşamak istersin burada mı.
Direkt olarak napoliye yetleşecekler.
Kaotizmi yüksek bizim kulüp yerine gidip napoli menajerlerinden falan olur. Aramızı da iyi tutmak lazım.
Barışı yunusu falan italyaya aldırabilir iyi değerlendirmek lazım bu işi.
Duygusallığı bırakalım, ilişkilerimizin iyi olduğu kişilerin köklü kulüplerde görev alması en güzeli.
Bu iletişimi koparmamak gerekir.
Bak taffarelle koptuk bildiğin.
Drogba örneğin.
Sneijder, podolski. Bunun gibi bir sürü kişi var.
Bu adamların bir yerlerde olması ve kulüp ilişki ağımızda olması lazım.
Af edersin de Napoli bok gibi şehir. Yani daha iyi bir tanım bulamadım.

14 yabanci (lig icin 01.01.2003 tarihinden sonra dogan 2 yabanci lazim)

= sanchez, jakobs, torreira, lemina, sara, sallai, icardi, morata
elimizde 8 yabanci var
9. kaleci
10. sag bek
11. sol stoper
12. sol kanat
13. ofansif orta saha
14. sag kanat/ merkez orta saha

6 transferden 2'si 01.01.2003 tarihinden sonra dogmus olmali cünki elimizde suan bu kritere uyan yeterli seviyede oyuncu yok

4 yurt icinde yetismis yerli (abdülkerim, eren ve baris'a ilave 1 oyuncu daha)

= zeki celik
(altay bayindir, ugurcan cakir, berke özer, merih demiral, ahmetcan kaplan, taha altikardes, hamza güreler, ridvan yilmaz, yusuf özdemir,. taha sahin, gökhan sazdagi, yusuf yazici, yunus emre konak, berat özdemir, okay yokuslu, emirhan ilkhan, enes ünal, bertug yildirim)

4 alt yapidan yetismis yerli (yunus, metehan ve jankat'a ilave 1 oyuncu daha)
= ozan kabak
(emin bayram, erencan yardimci)

+3 oyuncu (günay + kaan + bir oyuncu daha)
= berkan/kerem/ahmed ücünden biri veya baska bir transfer

= 25 kisilik sampiyonlar ligi kadrosu

böyle bir kadro yapabilmek icin en az 2-3 yerli ve 6 yabanci almamiz lazim, bunun planlamasi dogru yapilmazsa hem ligdeki 2 kontenjan cöpe gider hem sampiyonlar ligi kadrosunu eksik verip yedek kulübesiz maclara cikariz. kalan iskelet kadrodan kimseyi satmazsak mevzu budur

cuesta, frankowski, jelert, demir, zaniolo, nelsson, köhn ve ross'tan kurtulmak lazim

Lemina 2 maç üst üste oynasa sakatlanacakmış gibi geliyor bana. O yüzden oraya sağlam bir 6/8 şart hoca geçen yaz olduğu gibi diretmez insallah orta saha transferinde. Ligin sonunda gördük ki merkezi kapatabilirsek bütün takımın oyunu yükseliyor.

Devre arasında bu herife yürüyor denip istenmiyordu barca yapacak adam

Daha seri adam lazım okayla olmaz yav orası. Yavaş kalır şampiyonlar liginde Bize net oynayabilecek adam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt