- 6 Eylül 2014
- 94.102
- 64.895
- 4.608
Torreira ve leminayi dinlendirecek 6 ve 8 oynatan bir oyuncu lazım genç olmasına gerek yok illa. Bu oyuncular arada dinlenmesi lazım. Yedekte de girer. Sansliyizki torreira kaç senedir doğru dürüst sakatlanmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muhtemelen ts ile dervişoğlu-okay takası yapacağız. + bir yabancı oyuncu alır mıyız buraya? bilemedim. belki +2 kontenjanından 2004 ve üzeri doğumlu oyuncunun biri buraya alınabilir.Torreira ve leminayi dinlendirecek 6 ve 8 oynatan bir oyuncu lazım genç olmasına gerek yok illa. Bu oyuncular arada dinlenmesi lazım. Yedekte de girer. Sansliyizki torreira kaç senedir doğru dürüst sakatlanmiyor
Bu haber şaka değilse birileri mamalanmış
Kolpacı Mehmet umarım bu konuda da sıkmıyordur
bir kurus bile vermedim simdiye kadar uygulamayaDolandırıldık ulan
Otobüs videolarını canlı izleyelim diye üye olduk yayını kestiler
Çok doğrusunu yapıyorsun yayın kesilince iptal ettim bendebir kurus bile vermedim simdiye kadar uygulamaya
ben de böyle düşünüyorum. yerli + 2003 ve sonrası doğumlu yabancı güzel olur.muhtemelen ts ile dervişoğlu-okay takası yapacağız. + bir yabancı oyuncu alır mıyız buraya? bilemedim. belki +2 kontenjanından 2004 ve üzeri doğumlu oyuncunun biri buraya alınabilir.
Bence yanlış bakış açısı. Kiev Rusları tarafından kullanılıyordu. Gayet eski bir dil. Hatta Belarusça ile daha yakın.azerilerin türkcesi= ukraynalıların ruscası
sırf unite devlet ayağına lehceyi dil düye yutturamazlar.
Af edersin de Napoli bok gibi şehir. Yani daha iyi bir tanım bulamadım.Tamam iyi hoş bizde güzel zaman geçirdi de bizde niye girsin yav adam napoli efsanesi. Sen olsan italyada mı yaşamak istersin burada mı.
Direkt olarak napoliye yetleşecekler.
Kaotizmi yüksek bizim kulüp yerine gidip napoli menajerlerinden falan olur. Aramızı da iyi tutmak lazım.
Barışı yunusu falan italyaya aldırabilir iyi değerlendirmek lazım bu işi.
Duygusallığı bırakalım, ilişkilerimizin iyi olduğu kişilerin köklü kulüplerde görev alması en güzeli.
Bu iletişimi koparmamak gerekir.
Bak taffarelle koptuk bildiğin.
Drogba örneğin.
Sneijder, podolski. Bunun gibi bir sürü kişi var.
Bu adamların bir yerlerde olması ve kulüp ilişki ağımızda olması lazım.
MaestroTorreira ve leminayi dinlendirecek 6 ve 8 oynatan bir oyuncu lazım genç olmasına gerek yok illa. Bu oyuncular arada dinlenmesi lazım. Yedekte de girer. Sansliyizki torreira kaç senedir doğru dürüst sakatlanmiyor
Doue gibi hergün alabileceğimiz bir isim şart, en az Ağustosa kadar götürürTransfersizlikten sıkıldım birini alalım hadi
Daha seri adam lazım okayla olmaz yav orası. Yavaş kalır şampiyonlar liginde Bize net oynayabilecek adam lazım.muhtemelen ts ile dervişoğlu-okay takası yapacağız. + bir yabancı oyuncu alır mıyız buraya? bilemedim. belki +2 kontenjanından 2004 ve üzeri doğumlu oyuncunun biri buraya alınabilir.
Bilmiyom nekadar güvenilir onaMaestro