Salih Babalık
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2012
- 7.485
- 1.639
- 1.438
ahaha listeye bak. Osimhen'e eli gitmeyen fb liler kendilerinde oyuncu bulamayınca Rafa ya yüklenmişler. Normalde o oran en az %90 olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahaha listeye bak. Osimhen'e eli gitmeyen fb liler kendilerinde oyuncu bulamayınca Rafa ya yüklenmişler. Normalde o oran en az %90 olur.
Taraftarın bütünüyle sevmemesine rağmen taraftara rağmen devam etmesi. Ya istenmiyorsun işte, zorlamak neden anlamıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 288394
Yalan söylediğini söylemiştim. Devre arası da bırakıcam haberi saldı muhabirlere yalancı herif.
Buna tepki koymayanlarda suç
Cuesta gibi topçuları getirmek için zorluyorTaraftarın bütünüyle sevmemesine rağmen taraftara rağmen devam etmesi. Ya istenmiyorsun işte, zorlamak neden anlamıyorum.
Allah'ından bulsun. Ben böyle bir ruh hastası şizo bir herif görmemiştir. Bu düşman hepimizi aşar.Gene başladı onu bunu dinlendirecek oyuncu muhabbetleri
Başlatan da gene Barış Savaş manyağı
Takımda kaleci, bek, ofansif orta saha, kanat, santrafor yok bu manyak istiyor diye Lemina Torreira yedeği alıcaz
@Oğuzhan Sesko bu herifi döveceksen döv dayanamama noktasına geldim mahallesini basıcam sonunda
Yaw aldı diyen zaten bu kolpacılar değil mi? Kendileri çalıp kendileri oynuyorlarKerem Övet: "Gardi'nin bugün tesiste olması ve Okan hocanın açıklamalarında Gardi ile arkadaş olduk demesi, yönetimin de Gardi ile alakalı negatif bir aksiyon almadığınının göstergesi."
Kişisel reklamı ve GSYİADın zayıflamasından çekinme.Taraftarın bütünüyle sevmemesine rağmen taraftara rağmen devam etmesi. Ya istenmiyorsun işte, zorlamak neden anlamıyorum.