Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Övet: "Gardi'nin bugün tesiste olması ve Okan hocanın açıklamalarında Gardi ile arkadaş olduk demesi, yönetimin de Gardi ile alakalı negatif bir aksiyon almadığınının göstergesi."

Osi kalsa %1 gerçekleşse ne hissederiz yaw. Offf

1748453437295.webp

Yalan söylediğini söylemiştim. Devre arası da bırakıcam haberi saldı muhabirlere yalancı herif.

Buna tepki koymayanlarda suç

Leroy Sane'nin menajeri:Haber yok ama güzel bi görüşmeydi
Sane konusunda ağzı sıkı olan Max Eberl ise konuyu menajerin diger oyuncusu olan Taha getirip ;Jonathan Tah da sağlık kontrolu için munihte

Anladığım bi çözüm olmamış anlaşma konusunda bayern ile sane arasinda

Gene başladı onu bunu dinlendirecek oyuncu muhabbetleri

Başlatan da gene Barış Savaş manyağı

Takımda kaleci, bek, ofansif orta saha, kanat, santrafor yok bu manyak istiyor diye Lemina Torreira yedeği alıcaz

@Oğuzhan Sesko bu herifi döveceksen döv dayanamama noktasına geldim mahallesini basıcam sonunda
Allah'ından bulsun. Ben böyle bir ruh hastası şizo bir herif görmemiştir. Bu düşman hepimizi aşar.

Kerem Övet: "Gardi'nin bugün tesiste olması ve Okan hocanın açıklamalarında Gardi ile arkadaş olduk demesi, yönetimin de Gardi ile alakalı negatif bir aksiyon almadığınının göstergesi."
Yaw aldı diyen zaten bu kolpacılar değil mi? Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar

Para cezası yememek için konuşamayan adamdan yönetici olmaz
Bu sene saha dışında kaybettik ama federasyon ve hakemlerin rakibi o kadar ittirmelerine rağmen sahada söke söke aldık şampiyonluğu
Teknik direktör ve futbolcuların üstün performansına şükretsinler

Taraftarın bütünüyle sevmemesine rağmen taraftara rağmen devam etmesi. Ya istenmiyorsun işte, zorlamak neden anlamıyorum.
Kişisel reklamı ve GSYİADın zayıflamasından çekinme.

Sene başında Cenk gitti bu gitmedi

Devre arası Kavukla farklı adamlarla iki başlılık yarattılar, gitti Cuesta soktu yine akıllanmadı

Uefa alıcaz diye kafa açtı, elenince sesi çıkmadı. Utanmaz herifin teki

Saneyi para sevdasi yüzünden arsenal ve totenhamda almaz.2 saatten fazla gorusmusler ama sonuc cikmamis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt