- 1 Mayıs 2018
- 57.871
- 48.655
- 3.873
Kavukcunun saflarindayiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 sene taksitle odiyecegimizi samiyenhaber yazmıştı.Sponsorlarla beraber düşünürsek çok da mantıksız gelmiyor.İcardi ve Osimhenin çift forvet oynamasını düşünüyor hoca.Hadi diyelim osi kaldı biz o bonservisi nasıl ödeyeceğiz. Tamamını sponsor karşılaması lazım ki eksik birkaç bölgeye de transfer yapabilelim
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berbat sesle Ş ve R vurgulari falan cinliyor kulagimsa. Nasil oldu boyle bir sey5. yıldız göğsüme kon
Şampiyonsun Cimbombom
25 mi çok yakışır
Rakiplerin gözü alışır
Herkes yatar aslan çalışır
Korkusu yok hep kapışır
Gidenin bizde aklı kalır
Osimene Türkiye yakışır
HD Ayhan: Hazır mıyızzz
Tır kornası eşliğinde
TARAFTAR ÇILDIRDI OSIMENI İSTİYOR
Ne yediğimi merak ediyor musun?deklare edeyim mi sana?
Heyecan verici olacak, bu denklemde yanan sara olur. Sol stoper, sağ bek ve yerli kaleci ile transferi kapatır artık fırsat kovalanır3 sene taksitle odiyecegimizi samiyenhaber yazmıştı.Sponsorlarla beraber düşünürsek çok da mantıksız gelmiyor.İcardi ve Osimhenin çift forvet oynamasını düşünüyor hoca.
Ben defansa veya sağ beke transfer yapacağımızı düşünmüyorum Osimhenin kaldığı senaryoda.Osimhen kaleci 10 numara yapılır Sara satılır diye düşünüyorum.Heyecan verici olacak, bu denklemde yanan sara olur. Sol stoper, sağ bek ve yerli kaleci ile transferi kapatır artık fırsat kovalanır
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bütçe açısından bakıyorum kötü duruyor.Ben hala Osimhen'in kalmasını bizim için gelecek sezon adına iyi olmayacağı görüşündeyim. Bunun asıl sebebi de Afrika kupası. Yapılması gereken Lunin, Savic, Tzolakis gibi bir kaleci almak, Mukiele gibi stoper- sağ bek, Torreira, Lemina'yı yedekleyecek isim, Mertens yerine 8- 10 oynayacak bir isim ve Barış giderse 2 kalırsa 1 kanat, genç santrafor(2003 sonrsaı doğumlu) bu tarz bir transfer dönemi bizim için daha hayırlı olacaktır normal düzlemde.
Ya keşke şu Twitter hiç icat edilmemiş olsaydı şu para kazanma olayı hiç olmasaydı. Ağa ne ara Hatipoğlu hedef Kavukçu tek kurtuluş oldu. Ne ara konu buraya geldi ya geçen yaz yoktu bu muhabbetler. Bu nasıl bir gerceklik ya ne ara normali oluyor bu kadar kişinin. İki gün sosyal medya tw bakmıyoruz millet toplu dua ediyor Kavukçu için.
Şu keskin dönüşleri bir türlü yakalayamiyorum
Kafayı yemişler biri bir şey uyduruyor onun peşinden gidiliyor. Sanki haripoğlu kendi aldı geldi transferleri. Okan hoca ve scout ekibine sormuştur. Morata tarzı manajer önerileri ne zamandan beri makbul oldu onu da anlamadımYa keşke şu Twitter hiç icat edilmemiş olsaydı şu para kazanma olayı hiç olmasaydı. Ağa ne ara Hatipoğlu hedef Kavukçu tek kurtuluş oldu. Ne ara konu buraya geldi ya geçen yaz yoktu bu muhabbetler. Bu nasıl bir gerceklik ya ne ara normali oluyor bu kadar kişinin. İki gün sosyal medya tw bakmıyoruz millet toplu dua ediyor Kavukçu için.
Şu keskin dönüşleri bir türlü yakalayamiyorum