Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kavukcunun saflarindayiz

1748467497152.webp

Ben hala Osimhen'in kalmasını bizim için gelecek sezon adına iyi olmayacağı görüşündeyim. Bunun asıl sebebi de Afrika kupası. Yapılması gereken Lunin, Savic, Tzolakis gibi bir kaleci almak, Mukiele gibi stoper- sağ bek, Torreira, Lemina'yı yedekleyecek isim, Mertens yerine 8- 10 oynayacak bir isim ve Barış giderse 2 kalırsa 1 kanat, genç santrafor(2003 sonrsaı doğumlu) bu tarz bir transfer dönemi bizim için daha hayırlı olacaktır normal düzlemde.

Hadi diyelim osi kaldı biz o bonservisi nasıl ödeyeceğiz. Tamamını sponsor karşılaması lazım ki eksik birkaç bölgeye de transfer yapabilelim

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 sene taksitle odiyecegimizi samiyenhaber yazmıştı.Sponsorlarla beraber düşünürsek çok da mantıksız gelmiyor.İcardi ve Osimhenin çift forvet oynamasını düşünüyor hoca.

5. yıldız göğsüme kon
Şampiyonsun Cimbombom

25 mi çok yakışır
Rakiplerin gözü alışır

Herkes yatar aslan çalışır
Korkusu yok hep kapışır

Gidenin bizde aklı kalır
Osimene Türkiye yakışır

HD Ayhan: Hazır mıyızzz

Tır kornası eşliğinde
TARAFTAR ÇILDIRDI OSIMENI İSTİYOR
Berbat sesle Ş ve R vurgulari falan cinliyor kulagimsa. Nasil oldu boyle bir sey

3 sene taksitle odiyecegimizi samiyenhaber yazmıştı.Sponsorlarla beraber düşünürsek çok da mantıksız gelmiyor.İcardi ve Osimhenin çift forvet oynamasını düşünüyor hoca.
Heyecan verici olacak, bu denklemde yanan sara olur. Sol stoper, sağ bek ve yerli kaleci ile transferi kapatır artık fırsat kovalanır

Ya keşke şu Twitter hiç icat edilmemiş olsaydı şu para kazanma olayı hiç olmasaydı. Ağa ne ara Hatipoğlu hedef Kavukçu tek kurtuluş oldu. Ne ara konu buraya geldi ya geçen yaz yoktu bu muhabbetler. Bu nasıl bir gerceklik ya ne ara normali oluyor bu kadar kişinin. İki gün sosyal medya tw bakmıyoruz millet toplu dua ediyor Kavukçu için.

Şu keskin dönüşleri bir türlü yakalayamiyorum

Osimhen yerinde olsam ayrılacaksam başakşehir maçından sonra, kalacaksam maçtan önce kararımı açıkladım.

Heyecan verici olacak, bu denklemde yanan sara olur. Sol stoper, sağ bek ve yerli kaleci ile transferi kapatır artık fırsat kovalanır

Ben defansa veya sağ beke transfer yapacağımızı düşünmüyorum Osimhenin kaldığı senaryoda.Osimhen kaleci 10 numara yapılır Sara satılır diye düşünüyorum.

Ben hala Osimhen'in kalmasını bizim için gelecek sezon adına iyi olmayacağı görüşündeyim. Bunun asıl sebebi de Afrika kupası. Yapılması gereken Lunin, Savic, Tzolakis gibi bir kaleci almak, Mukiele gibi stoper- sağ bek, Torreira, Lemina'yı yedekleyecek isim, Mertens yerine 8- 10 oynayacak bir isim ve Barış giderse 2 kalırsa 1 kanat, genç santrafor(2003 sonrsaı doğumlu) bu tarz bir transfer dönemi bizim için daha hayırlı olacaktır normal düzlemde.
Ben bütçe açısından bakıyorum kötü duruyor.
Kaleci
Kanat
10 numara

Üst düzey oyuncular lazım minimum

Ya keşke şu Twitter hiç icat edilmemiş olsaydı şu para kazanma olayı hiç olmasaydı. Ağa ne ara Hatipoğlu hedef Kavukçu tek kurtuluş oldu. Ne ara konu buraya geldi ya geçen yaz yoktu bu muhabbetler. Bu nasıl bir gerceklik ya ne ara normali oluyor bu kadar kişinin. İki gün sosyal medya tw bakmıyoruz millet toplu dua ediyor Kavukçu için.

Gündemi yakalayamıyorsun artık

Kafayı yemişler biri bir şey uyduruyor onun peşinden gidiliyor. Sanki haripoğlu kendi aldı geldi transferleri. Okan hoca ve scout ekibine sormuştur. Morata tarzı manajer önerileri ne zamandan beri makbul oldu onu da anlamadım

Osimhenin kalmasi bence bizim hayrimiza olmayacak buda burda dursun
İcardi Osimhen cift forvet fantezisi
Bütçenin osimhene haracanacak olması
Belki Barisin feda edilecek olması
Sonuca bakarsak Osimhen kaldi diye sevinecek insanlar ama sezon sonu keske kalmasaydi diyecegiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt