- 3 Haziran 2015
- 57.047
- 66.168
- 4.143
Günün birinde bir Türk takımı kaza bela konferans ligini kazanirsa şu tablo aklınızda bulunsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi cityde sözleşme yeniledi adam bedavaya mı salacak city senceİlkay'a ben dahil olmak üzere genel bir soğukluk var daha müsait bir dönemde gelmediğinden dolayı.
Eğer fahiş bir yıllık ücret olmayacaksa ve yerli statüsünde sayılıyorsa alabileceğimiz en iyi f/p oyuncusudur.
Mevcut üçlü orta saha sisteminde Sara ile dönüşümlü oynayabilir. Hatta zaman zaman Yunus'ta burada değerlendirilebilir bana göre.
Orta sahayı böyle ucuz yollu kapatırsak özellikle kanat mevkii için ciddi bir bütçe ayrılabilir. Bu Sane mi olur başkası mı bilemem ama kanata da baba bir transfer lazım.
İlkaya 2-3 yıldır bu muhabbet yapılıyor adam gittiği her yerde 40-50 maç oynuyor. Profesyonelliğin zirvesinde bi futbolcudan bahsediyoruz, katılmıyorumİlkay deli para ister burayı son durak görür en az 3 senede sözleşme ister 1 sezon oynar yatar ki geçen seneki durumdan dolayı çokta gelmesi tarafında değilim
+1 yıl uzattığını gözden kaçırmışım veya unutmuşum. Yine de imkansız değil gibi. City nin İlkay dan bu yaşında bonservis beklentisi olacağını düşünmüyorum ki zaten geri alırken bedelsiz aldılar.Abi cityde sözleşme yeniledi adam bedavaya mı salacak city sence
Ben 4 veriyorum sorun yok 2+135 yaşında adama bonservis verilmez, vermeyiz yani.
Maaş önemli o da 3 milyon eurodan fazla olmamalı, istemiyorsa ok gelmesin.
35 yaşında adama bonservis verilmez, vermeyiz yani.
Maaş önemli o da 3 milyon eurodan fazla olmamalı, istemiyorsa ok gelmesin.
İlk ay gelecekti. Şimdi yok öyle. Altıncı aya geldik neredeyse!
İlk ay gelecekti. Şimdi yok öyle. Altıncı aya geldik neredeyse!
3+1 diyordunİlkay gelirse kemerburgazı ateşe veririm
Biz bunları zamanında yaptık dostumİlk ay gelecekti. Şimdi yok öyle. Altıncı aya geldik neredeyse!
ilkay alınmalı alınmaz ise yönetim istifa diyordunİlkay gelirse kemerburgazı ateşe veririm
Tamam dostumnilkay alınmalı alınmaz ise yönetim istifa diyordun