Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay'a ben dahil olmak üzere genel bir soğukluk var daha müsait bir dönemde gelmediğinden dolayı.
Eğer fahiş bir yıllık ücret olmayacaksa ve yerli statüsünde sayılıyorsa alabileceğimiz en iyi f/p oyuncusudur.
Mevcut üçlü orta saha sisteminde Sara ile dönüşümlü oynayabilir. Hatta zaman zaman Yunus'ta burada değerlendirilebilir bana göre.
Orta sahayı böyle ucuz yollu kapatırsak özellikle kanat mevkii için ciddi bir bütçe ayrılabilir. Bu Sane mi olur başkası mı bilemem ama kanata da baba bir transfer lazım.

İlkay'a ben dahil olmak üzere genel bir soğukluk var daha müsait bir dönemde gelmediğinden dolayı.
Eğer fahiş bir yıllık ücret olmayacaksa ve yerli statüsünde sayılıyorsa alabileceğimiz en iyi f/p oyuncusudur.
Mevcut üçlü orta saha sisteminde Sara ile dönüşümlü oynayabilir. Hatta zaman zaman Yunus'ta burada değerlendirilebilir bana göre.
Orta sahayı böyle ucuz yollu kapatırsak özellikle kanat mevkii için ciddi bir bütçe ayrılabilir. Bu Sane mi olur başkası mı bilemem ama kanata da baba bir transfer lazım.
Abi cityde sözleşme yeniledi adam bedavaya mı salacak city sence

İlkay deli para ister burayı son durak görür en az 3 senede sözleşme ister 1 sezon oynar yatar ki geçen seneki durumdan dolayı çokta gelmesi tarafında değilim
İlkaya 2-3 yıldır bu muhabbet yapılıyor adam gittiği her yerde 40-50 maç oynuyor. Profesyonelliğin zirvesinde bi futbolcudan bahsediyoruz, katılmıyorum

İlk ay gelecekti. Şimdi yok öyle. Altıncı aya geldik neredeyse!
9vjhd3.gif

Yine nerde anasinin gozu var onlarin ismi dolaniyor

Bir tane bilemedin iki tane veteran alirsin ki bizde zaten icardi var hadi bir tane daha alalim da bize genc,basari kovalayan dinamizm ve enerji katacak futbolcu lazim

Uefada genc oyunculari fazla olan ekipler daha agresiflerdi alkmaar ajax malmo hepsinin takim enerjisi yuksekti hatta elfsborg da oyleydi

Iki tane adam gibi kanat oyuncusu almaliyiz kesinlikle ve bence bizim bu sezon yegane sorunumuz kanatsiz oynamamizdi.Baris alper ne calim atiyor ne dogru duzgun asist ozelligi var sadece fizigiyle oynayan kanat oyuncusu.Bizim yetenekli ve yorulmak bilmeyen kanatlar almamiz sart

Seneye osimhende muhtemelen olmayacak o yuzden iki tane skor uretebilen kanat mecburi alinmali.Gidipte illa sane mane doymus durrukler getirelim demiyorum tabiki daha basariya ac almanyadan fransadan boyle adamlar var.Tabi boyle fiyoruz da su an basimizd aki yonetim ve hocanin iyi kanat alalim derken yeni cuestalar jelertler bulma ihtimali yuksek.Umariz bu sefer ayni hatalar yapilmaz.

Şu baumgartner denen herifin turk düşmanı muhabbeti doğru değilse tam aradığımız adam ,para gomullecekse fosillere değil böyle adamlara verilmeli

Ilkay para icin rakibe gider ve uc sene boyunca sicar. Boyle de buyuk bir Galatasaray'lidir kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt