Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pep kadroda güvenbileceği kolay sakatlanmayan adamlar istiyor. Ilkayda bu sene 45-50 tane maça çıkıp 3000 civarı dakika oynamış seneye bu kadar olmaz büyük ihtimal evet ama rotasyonda tutacaktır. Çok top seviye adamların peşinde de koşmuyorlar rejinders ile dönüşümlü oynayabilir. Hem kötü başlamış tempoya ayak uyduramıyor ayakta bile duramıyordu ama sona doğru toparladı herif kdb gibi.
Valla pep halen ilkay filan takimda tutarsa seneye kendi gider
Kadroyu sil baştan yapacaklardir
Pepin en iyi yaptigi sey transfer istemek stopere 400 milyon sterlin harcatan birinden bahsediyoruz

Bu kim yav
1748521653443.webp

Arsenal'den beri tanıdığım bildiğim bir adam. Yıllarca yedek bekledi hakkı yendi neyse ki Dünya Kupası kazanan bir oyuncu oldu.

Finalde o kurtarışı yaptığında acayip sevinmiştim. Çünkü o başarıyı çok hak eden bir kaleci.

Sonrasında kupanın verdiği öz güvenle biraz saçma sapan hareketler yapmasa da kalemizi korursa acayip mutlu olurum.

Çok maaş ister + 2029'a kadar sözleşmesi var bonservisi de olacaktır. Böyle şartlar altında yolunun buraya düşeceğini hiç sanmıyorum.

Belki önce araplar alır sonra orada saçma sapan bir hareket yapıp Arabistan'dan sınır dışı edilirse işte o zaman çökeriz gibi :red:

Kaleci buluruz belki ama lider kaybettik kaptan kaybettik
O lideri bulmak lazim Takımı sahiplenen adamlari bulmamiz lazim
Gazozuna bile oynarken kaybetmeyi hazmetmeyen adamlar bulmamiz lazim bu tip karakterler takımı basarili yapar

Zaha Ziyech eyvallah da transfer tahtası açılır açılmaz Davinson'u indirdi. Ayrıca Zaha'ya itiraz eden neredeyse yoktu.

Osimhen'in durumu sanırım 2-3 güne netleşecek.

Yarın sinyalini alırız diye düşünüyorum.

Kalırsa transfer planlaması çok daha zor olacak.

75.000.000 Euro üzerine eksik mevkiler

Kaleci
10 Numara

satış yapılacağı için gidenlerin yerine isimler.

Bakalım nasıl olacak?

Şu an ben olma ihtimali varsa

Kolo Muani (PSG)
B. Silva (M.City)
Lucumi (Bologna)
Chevalier (Lille OSC)

tarzı bir paket fikrine daha sıcağım sanırım. Barış, Yunus, Morata, Sanchez'in kalması koşulu ile.

Ama yine satış veya ayrılanlar olacaksa Osimhen gelsin istiyorum.

Şu iki gündür Osimhenin kalacagi hissiyatini aldım yapılan açıklamalar olsun oyuncunun antrenman görüntüleri olsun aidiyet duygusunu hissettiriyor.

İcardi baba döndü mü ülkesine?

Bu yaz umarım vedalaşırız. Bu hikayenin iyi bitme ihtimali yok gibi duruyor.

Tepki görüp ıslıklandığı anları görmek istemiyorum. Bir rüya gibi gelip geçmiş olsun hayatımızdan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt