Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir tane oyun kurucu özellikli kanat lazım yunus sakatlanınca kanatlar patates oldu oyun çok düştü o ara

Berke zıkkımını alsak Günay ile idare ederler yav çok eksik bölge var. Parayı stoper/sağbek/10numara/forvet tarafına gömmek lazım. Sağlam sol stoper ve sağbek + Torreira Lemina ile ben kolay pozisyon vereceğimizi zannetmiyorum. Gerisini Günay Berke halleder. (Berke istemeyene saygı duyarım)

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Yazdık olm işte

Stoper
Kaleci
Kanat
Sağ bek
Ofansif orta saha/forvet

Bu mevkilere adam alabileceğiz, hepsi de deve dişi olmalı yoksa halimiz harap.

2 tane de tribüne atılacak u23 hakkımız var

Davinson
Torreira
Lemina
Sara
Sallai
Icardi
Jacobs

bunlar kesin kalıyor Morata kalırsa ya biri gidecek ya da üstten birisi alınmayacak.

Martinezin en iyi yanı garanti oyuncu bende takıma mükemmler uyum sağlar diğer kaleciler hem çok pahalı hem de belli olmaz perfonsmanları zaten güray gibi kaleci var kale de bu takım 3 yıldır şampiyon oluyor ve bu 3 sene de musleranın formu güray kadar iyi değil

Berke zıkkımını alsak Günay ile idare ederler yav çok eksik bölge var. Parayı stoper/sağbek/10numara/forvet tarafına gömmek lazım. Sağlam sol stoper ve sağbek + Torreira Lemina ile ben kolay pozisyon vereceğimizi zannetmiyorum. Gerisini Günay Berke halleder. (Berke istemeyene saygı duyarım)

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
kesinlikle parayı kanat ve 10 numara ya vericeksin kaleci güray ve berke gibi gelecek vaat eden bir kaleci yeterli

Yazdık olm işte

Stoper
Kaleci
Kanat
Sağ bek
Ofansif orta saha/forvet

Davinson
Torreira
Lemina
Sara
Sallai
Icardi
Jacobs

bunlar kesin kalıyor Morata kalırsa ya biri gidecek ya da üstten birisi alınmayacak.

Admirim Kaleciyi yerli yapmak daha mantikli degilmi, en azindan 1-2 sene denenebilir, frankowski den de cikabilecegimizi sanmiyorum

Yazdık olm işte

Stoper
Kaleci
Kanat
Sağ bek
Ofansif orta saha/forvet

Davinson
Torreira
Lemina
Sara
Sallai
Icardi
Jacobs

bak görürsün bunlar kaleye berke'yi alacak. berke-günay oynayacağız yeni sezonda.

Mevkileri aynı olmasada hem karakter hem de futbol olarak Mertens İlkay'dan 10 gömlek iyi futbolcu. Prime halindeyken bile beğenmiyordum İlkay'ı.

--------------Lunin----------------

Boey‐----Davinson---Lucimi----Eren-

-----------Lemina---Anguissa------

Sane----------İlkay -----J. Sancho

-------------Osimhen------‐----

Boey :kiralık

Sancho:kiralık

Ilkay:Beleş

Sane:Beleş

Lunin: 20 milyon

Osimhen:Sponsor

Anguissa:15 milyon

Lucimi:15 milyon

Bu Cherny alınabilir bence veya işte o profil bir kanat bir tane de pırpır alırsak sağ taraf zeki, top tekniği olan kanatlarımız, sol tarafta yıldırıcı kuvvet profilinde tiplerle devam etmeliyiz

Boey eğer terkar gelirse osimhen almış gibi sevinirim o kadar iyi olur fakat ben geleceğini düşünmüyorum inşallah yanılırım

Bu Cherny alınabilir bence veya işte o profil bir kanat bir tane de pırpır alırsak sağ taraf zeki, top tekniği olan kanatlarımız, sol tarafta yıldırıcı kuvvet profilinde tiplerle devam etmeliyiz
10 milyon bandında isterler 5-6 ya salmazlarki 10 milyonlara çıkınca daha iyi kanatta bulunur bide cherki daha çok sağ kanat ağırlıklı oynuyordu diye hatırlıyorum

10 milyon bandında isterler 5-6 ya salmazlarki 10 milyonlara çıkınca daha iyi kanatta bulunur bide cherki daha çok sağ kanat ağırlıklı oynuyordu diye hatırlıyorum
Yunus - Cherny işte sağ taraf valla bizim ekipte bizden fazla maç izlediği şüpheli o yüzden bence o maliyetlere daha iyisini bulmaları zor gibi hem de hoca Yunus'tan istediği orta sahaya kadar gelip, top alip, top sürüyor Cherny o 3'lu oynadığımız dönemin tam topçusu gibi ortadan delip, oyunun yönünü değiştirebiliyor

Yunus - Cherny işte sağ taraf valla bizim ekipte bizden fazla maç izlediği şüpheli o yüzden bence o maliyetlere daha iyisini bulmaları zor gibi hem de hoca Yunus'tan istediği orta sahaya kadar gelip, top alip, top sürüyor Cherny o 3'lu oynadığımız dönemin tam topçusu gibi ortadan delip, oyunun yönünü değiştirebiliyor
Olabilir sallaiyide bek yedeği yaparız tamamen cherny nin iyi yanı maaşı uygun olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt