Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aral zaten gelirse Lang yerine gibi düşünün Barış giderse başka bir profil alınır ama bence kalacak Barış

Yabancı sınırı +4 olacaksa Oskarsson düşünülebilir. İlk çıktığında fena bir şrydi

yabancı as sağ bek + yerli yedek güzel rotasyon olur da üç oyuncu arasından hangi sağ bek kalsın karar vermek zor.
üçü de sıkıntılı aslında :asd:

boey de tinercilere gider sulaniyorlar simdiden, lang' da ayni.
Boey bizde kalacak yüksek ihtimal. Sallai'yi satacağız 15 civarına. 8-10'a Boey'i alacağız bence 12+2 olursa yabancı sınırı. Plettinberg'in de haberi varı zaten GS, Boey'i istiyor ama 15 milyondan daha az fiyat adiye.

Boey bizde kalacak yüksek ihtimal. Sallai'yi satacağız 15 civarına. 8-10'a Boey'i alacağız bence 12+2 olursa yabancı sınırı. Plettinberg'in de haberi varı zaten GS, Boey'i istiyor ama 15 milyondan daha az fiyat adiye.
Istemiyorum aslinda, sallai ve boeyden cikip Singo ve Taha/Mihat yapip daha mantikli, hem daha ucuz.

2 tane net merkez orta sasha
1 tane 10 numara
1 tane yedek forvet

bunlar A+ olmasi lazim

en çok üzüleceğim şey Lang-Kazımcan sol kanadını hiç izleyemedik ne akarlardı ya

Doğru demiş

Sacmasapan bisey

Ben hadi keyfine bakyom anlıyorum futbolu takip ediyorum

Astrologlarin hangisi futboldan anliyo?

Ben ta 30 sene önce yaşananlara bakıyorum

Subat 1999 metin diyadinin ayağı kirilmis

Nisan 1999 uchenin ayağı kırılmış

Fb Mart 2028 ve Kasım 2028 da bu sefer bunu baska oyuncular üzerinde yaşayacak

hizli degilse cok net eksi yazar cam president
Bana kalsa Lang’ı bağlar, deli taklidi falan yaptırıp bir sene daha kiralamaya bakarım. İkinci yarı kanat yoğunluğumuz ciddi alternatifliydi. Bunları daha verimli kullandığını düşün bir de WC senesi bayağı lazım olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt