Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla tam derdini seveyimlik bir şey söylicem

şampiyon olmuşuz

bir tane galatasaray kanalında o günkü maçtan beri ne yayın var ne bi içerik var hiçbir şey yok

herkesin tüm olayı maç sonu milletin yüksek tansiyonlu anında maçı yorumlayalım millet de gelsin izlesin olmuş sadece

ne eski açık, ne saha içi ne uğur karakullukçu. ki hepsini full time izliyorum, insan bi şampiyonluğa özel ekstra yayınlar yapar, içerikler üretir abi. @Hüseyin Kıyıcı

şampiyon olmuşuz

bir tane galatasaray kanalında o günkü maçtan beri ne yayın var ne bi içerik var hiçbir şey yok

herkesin tüm olayı maç sonu milletin yüksek tansiyonlu anında maçı yorumlayalım millet de gelsin izlesin olmuş sadece

ne eski açık, ne saha içi ne uğur karakullukçu. ki hepsini full time izliyorum, insan bi şampiyonluğa özel ekstra yayınlar yapar, içerikler üretir abi. @Hüseyin Kıyıcı

şampiyon olmuşuz

Kanalı sevmem ama Berk gol Sinan ve Ilgaz çınarın programı iyiydi deneyebilirsiniz.

Hugo Larsson ve Nanasi şaşırtıcı. Özellikle Hugo Larsson'un çağrılmaması büyük sürpriz acaba bu sezon nasıldı? Piyasası düştü mü mesela bize olur mu orta sahaya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt