- 3 Temmuz 2012
- 139.331
- 87.825
- 5.338
bizim ve sizin sıradan taraftarın kadro kurmasına gerek yok başkan dursun özbek ne kuruyorsa yapıyorsa sadece destekleyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim ve sizin sıradan taraftarın kadro kurmasına gerek yok başkan dursun özbek ne kuruyorsa yapıyorsa sadece destekleyin
valla tam derdini seveyimlik bir şey söylicem
şampiyon olmuşuz
bir tane galatasaray kanalında o günkü maçtan beri ne yayın var ne bi içerik var hiçbir şey yok
herkesin tüm olayı maç sonu milletin yüksek tansiyonlu anında maçı yorumlayalım millet de gelsin izlesin olmuş sadece
ne eski açık, ne saha içi ne uğur karakullukçu. ki hepsini full time izliyorum, insan bi şampiyonluğa özel ekstra yayınlar yapar, içerikler üretir abi. @Hüseyin Kıyıcı
Bruno gelmesin de 100 yıl ceza yediğinde anlayacak kafa açmaması gerektiğini.
Bruno gelmesin de 100 yıl ceza yediğinde anlayacak kafa açmaması gerektiğini.
İsmini "100 yıl sonra görüşürüz" yaptıktan sonra saplicak sana
Kesinlikle satmaliyiz.Barış kalıcı gözüylemi bakılıyor bilmiyorum ama bu yaz gider bence.
Ne tipBen şahsım adina bu tip oyuncuları sevmiyorum
Kanalı sevmem ama Berk gol Sinan ve Ilgaz çınarın programı iyiydi deneyebilirsiniz.valla tam derdini seveyimlik bir şey söylicem
şampiyon olmuşuz
bir tane galatasaray kanalında o günkü maçtan beri ne yayın var ne bi içerik var hiçbir şey yok
herkesin tüm olayı maç sonu milletin yüksek tansiyonlu anında maçı yorumlayalım millet de gelsin izlesin olmuş sadece
ne eski açık, ne saha içi ne uğur karakullukçu. ki hepsini full time izliyorum, insan bi şampiyonluğa özel ekstra yayınlar yapar, içerikler üretir abi. @Hüseyin Kıyıcı
Yeni hoca buldum cennette 3000 yıl kafamız güzel gezicez
Yeniden sarıp çekiyorsun?
cennette 3001. yıl noluyo peki?
Yeniden sarıp çekiyorsun
Kusmak yok , bayılmak yoksen hoca değil ki malı bulmuşsun heis