Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan rüyamda Gedson Ts ye transfer olyuordu. Çok gerçekçiydi kalktım rüya olduğunu bile düşünmedim çok mantıklı geldi. Sanırım TS Gedsonu alacak

Lan rüyamda Gedson Ts ye transfer olyuordu. Çok gerçekçiydi kalktım rüya olduğunu bile düşünmedim çok mantıklı geldi. Sanırım TS Gedsonu alacak
JPEG görüntüsü.webp

Maxwell woledzi yi 7.4 rating den dolayı kutlar herkese günaydın demek isterim 🙂

10+4'ün 1'i Nhaga zaten ok. Kalan 3 genç oyuncunun da alalım elimizde gelişsin pişsin değil de gerçekten oynayabilecek seviyede oyuncular olmasını isterim. Bu da bi gelişimdir zaten, bugün bizde ilk 11 oynayabilecek seviyedeki 22 yaşında bi futbolcu bundan 3 sene sonra Liverpool PSG Bayern'de ilk 11 oynayabilecek veya oraya transfer olabilecek seviyeye gelebilir.

Yani futbolcuyu alıp kendi ilk 11mizde oynayabilecek seviyeye getirmeye çalışmayalım, zaten bizde oynayabilecek bir oyuncuyu 3 sene sonra dünya devine satacak noktaya getirmeyi hedefleyelim.

yıldız tanımını dogru yaptigimiz bir donem olur umarım. Dünya yıldızlarını diger ülkeler alsin biz degil

Artık bazı yıldızları daha kolay getirmek mümkün CL'deki başarımızı herkes biliyor bu projenin içinde yer almak isteyeceklerdir
A+ ve A sınıfı oyuncular bekleniyor
Bu sınıfı doğru tanımlamak lazım büyük takım yapmış milli takım havuzunda yer alan oyuncular benim gözümde A sınıfıdır performans düşüklüğü olsa bile patlama yapma ihtimali olan oyuncularda bu sınıfa dahildir

Adam iyi guzel ama endise veriyor bana Bernardo silva muhabbeti. Emeklilik sureci oncesi iyi maasli kontrat pesinde gibi geliyor biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt