Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lineup-builder (2).webp
lineup-builder (3).webp

Kurun şöyle geniş bir kadro, keyfimize bakalım. Faye, Duran, Nhaga +4'e uyumlu. Dixon yerli statüsünde. Bir yabancılık yer var, onunla da genç bir kanat oyuncusu indir. Lig için iki tane alternatifli 11'in olur.

Sara, Sallai, Lemina, Cuesta ve Zaniolo'dan bonservis geliri + Şampiyonlar Ligi geliri ile bu transferlerin bonservis ve ek maaş yükünün çekilebileceğini düşünüyorum.

Gencler dusmezse onumuzdeki sene potanin 2 adayi belli gibi

Ferdinin capraz bagsi kopmali, sonra bir full sezon kacirmali ve Brighton dehlemeyi istemeli. Anca o zaman geri Türkiye'ye döner. Adam transfer olmayi istese, United falan kovalar onu ve Brighton kolay kolay ucuza oyuncu birakmiyor diye, rahat 50 milyon koparir onlardan. Ferdi bence Arda ve Kenandan sonra en imkansiz Türk oyuncu.

Gencler dusmezse onumuzdeki sene potanin 2 adayi belli gibi

Geçici yasaklar oluyor bunların çoğu. Abidik kubidik topçulara taktıkları borçlar vardır onları ödeyip yasakları kaldırıyorlar.

''FIFA'nın kulüplere uyguladığı geçici transfer yasakları, mali açıdan mevzuat ihlalleri giderilince veya finansal anlaşmazlıklar yaşadığı futbolcuların borçları ödenince kaldırılıyor.'' TRT SPOR

abim fena totemcidir o gün tvyi bile açtırmadı bize, mahalle gol diye inleyince fb attı herhalde diye artık açtık baktık denizli atmış ben hemen forma şort atkı ne varsa giydim bayrağı çıkarttım, sonra fb atınca abim ağzıma bir güzel sçtı :asd: şampiyon olamasaydık camdan atardı beni herhalde :asd:

abim fena totemcidir o gün tvyi bile açtırmadı bize, mahalle gol diye inleyince fb attı herhalde diye artık açtık baktık denizli atmış ben hemen forma şort atkı ne varsa giydim bayrağı çıkarttım, sonra fb atınca abim ağzıma bir güzel sçtı :asd: şampiyon olamasaydık camdan atardı beni herhalde :asd:

Gerçek Galatasaraylı abine selamlar.
Ucuz kurtulmuşsun appiah sağolsun.

Bugün olsa fbden 4 yedik ben bu şampiyonluğa sevinmem diyen embesil veletlerle uğraşırdık
Cafer abi o dönemki şartlar başkaydı ama ya

Bütçe ve kadrolar arası,stadyumlar storelar arası inanılmaz fark vardı her anlamda iki camia arasında

1996-97'de de FB'ye içerde dışarda yenildik hatta evimizde 4 yedik ama 2006 kadar sakin karşılanmadı çok olay oldu mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt