Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey(25)Lang(26) yasindaki oyunculari gonderip yas ortalamasi yuksek bir takim oluyoruz.a

abi icardi de uzatırsa yani transferi kapatacak mıyız yok lemina kalıyor ,torr kalıyor,sara kalıyor,sallai kalıyor e kim gidecek yani de transfer olacak , para mı yok bu kulüpte sorun ne yani ben anlamadım üstlerden mi emir geliyor yapmayın transfer falan diye acaba fb ile eşitlenmeye mi çalışıyoruz yani.Icardinin sözleşmesi bitiyor sallai,saraya falan talip var e 400m de gelir vardı yani şunları gönder yerlerine düzgün adamlar al bitti gitti yine açık ara favorisin yani rakipte 35 tane adam var onlar transfer yapamayacak diye şartları mı eşitliyoruz noluyor yav kafayı yiyeceğim daha dönem başlamadan

şu makası da artık bir açalım yahu bu kadar imkanla yeter be artık ama.fbinin 350m harcayıp çekebildiği eli yüzü düzgün adamlar asensio,gündüzi falan var sadece , senin kemik kadron da iyi yani vur geç baba daha yani her sene 2 adım ileri gideceğimize sürekli yarım adım falan geriye gidiyoruz yani rakip 15 maaş verse bile kaliteli adam alamıyorken vur geç abi yani bu saçmalık nedir artık çok üst düzey katkı vermeyen oyuncularını yollayabiliyorken yolla yerine iyisini al zor değil yani biz fb miyiz anasını satayım da oyuncu getiremeyeceğiz sanki bu takım 12 senedir şampiyonluk görmüyor 20 senedir cl görmüyor yav

şu makası da artık bir açalım yahu bu kadar imkanla yeter be artık ama.fbinin 350m harcayıp çekebildiği eli yüzü düzgün adamlar asensio,gündüzi falan var sadece , senin kemik kadron da iyi yani vur geç baba daha yani her sene 2 adım ileri gideceğimize sürekli yarım adım falan geriye gidiyoruz yani rakip 15 maaş verse bile kaliteli adam alamıyorken vur geç abi yani bu saçmalık nedir artık çok üst düzey katkı vermeyen oyuncularını yollayabiliyorken yolla yerine iyisini al zor değil yani biz fb miyiz anasını satayım da oyuncu getiremeyeceğiz sanki bu takım 12 senedir şampiyonluk görmüyor 20 senedir cl görmüyor yav
Aynen katılıyorum.Birde her pahalı oyuncu bize uyacak diye bir kural kaide yok ki.Birde dünyanın her ligi takip ediliyor artık.

Sinirden yine kadro yaptım maalesef

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260516_235550_Mackolik.webp
    Screenshot_20260516_235550_Mackolik.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 21
Barış ve Uğurcandan 100 m euro bonservis alıp, yerine beleşe onana ve leao koyma fikrim var

Oskarsson'u düşünürler belki 23 yaş kuralına uygun 10 numero

Barış ve Uğurcandan 100 m euro bonservis alıp, yerine beleşe onana ve leao koyma fikrim var
Sevgili Doruk ;Barışı satabilirsin ama Uğurcan olayı çok riskli .Tutturdugun kalecinin yerine koyacağın kalecinin folluk olması ihtimalini hiç dusundunmu.Sansliyiz ki Muslera sonrasi sancı cekmedik.Inan çok önemli .Yıllarca kaleyi dolduramama riskin olabilir.Bence başka bölgelerden satış pazarlama faaliyetlerine bak derim:)))Kaleye Oshimene dokunma.Dont touch:)

Bernardonun takımının belli olmasına son 14 gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt