Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 33.652
- 57.352
- 3.383
sallai davinson abdullah eren
yunus torreira lemina barış
icardi osimhen
yunus torreira lemina barış
icardi osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakip görecegizYanlış düşünüyorsun.Okan hoca kabul etseydi bu sene ederdi.En kritik yerlerde icardiye kizginligindan herşeyi göze alarak yer vermedi.O kadar da değil.Yeri gelir çift forvet oynatır yeri gelir tek oynatır.Icardi efendi eğer kabul ederse yedek kulübesinde yine fazlaca oturacak.Ancak şöyle olursa ;zamanında gelip tüm yaz idmanını cikartirsa ve gerçekten bize birçok maçı alırsa belki oshimeni bile oturtabilir kenara.Hersey bu saatten sonra kendisine bağlı.Cikip oynayacak .Son yaptığı mükemmel asistin sayilarini arttıracak ve kendisini sahaya verecek .Gerisi kolay.Yeterki istesin.Okan hocadan önce onun istemesi surat asmayı birakmasi Şart.Eger kalır ise.
Okanin karsi cikacagina zerre inanmiyorum. Ama insallah dedigin gibidirOkuduğum haberlere göre dursun kalsın istiyomuş okan diretiyomuş öyleyse okancıyız (bu seferlik)
@Oğuzhan Sesko gördün mü doğru nerdeyse biz oradayız bizim için şahıslar değil sistem önemlidir
Okanım xavi simons ile birlikte gelsin floryanın suyu ile iyileşmezler mi![]()
Ihaleli sandalye kapmaca oynayın Azizim körebem

Hiçbir oyuncuya gereğinden fazla taviz asla verilmemelidir.Ama hiçbir oyuncuya.Bakip görecegiz
Okan rtsimiz nöbete bir güneş gibi doğdu
@Sergen Zeren scout ajansın öncelikli önerdiği bir isimkim ulan bu xavi simmons
10 numarada 2 gol 5 asist yapmış adamın neyini beğeniyorlar
totınhım kesin bunun yüzünden kümeye düşmüşdür
maddison gitti totnım bitti
Ben ne diyorum da böyle birsey yazdin simdi rtsHiçbir oyuncuya gereğinden fazla taviz asla verilmemelidir.Ama hiçbir oyuncuya.
Bu herif bize çok sıcak bakıyor sanırım.Bernardonun takımının belli olmasına son 14 gün