Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiki çok daha iyi olurdu ağabey ama bir gerçek var ki Sane ne kadar formsuz olursa olsun Barış ve Yunustan 2 gömlek iyi topçu
Teknik olarak evet ama Baristaki hırsın 10/1 I yok maalesef.Yunustaki içeri penetre ve direkt asist kafası yok.Acikcasi tek merak ettiğim iyi bir 10 numara ile neler yapabileceği.

Sallai'nin kadrodan gideceğini düşünenler biraz mantık kurarak Okan'ın yollamak istemediğini fark etmesi lazım. İyi bir teklif gelir ve adam gitmek isterse o ayrı. İcardi de kalmak isterse bunların yollacağını sanmıyorum, kendi gitmek istemesi lazım.

Romadan 3,x milyon net maas isteyen Zeki bizden herhalde 4,5 falan ister. Benden pas. O kadar para etmez ve maas dengesinin iyice irzina girmis oluruz

Ben sanchez ve Singoyu yollamaktan yanayim, ama bakalim o kol gibi sözlesmeler sayesinde belki isteyenleri olmaz. Ikiside bonuslar ile +5 aliyordur. Simdi Sancheze araplar gelip senede 7 milyon verse, oraya gitmeye fazla sicak bakmaz gibi. Avrupadan teklif gelse, ordan max 3 milyon alir gibi geliyor bana.

Eğer kurallara uyarsa ,3-4m bandında kalmayı kabul ederse daha iyisini bulabilecekmisin Sevgili Serdar?Bonservissiz olacak birde.
Yav niye anlamak istemiyorsun rts. Kalirsa hele 3-4m alacaksa zaten salmis bi icardi doblocu sneijder gibi olur takilir ortalikta

Yav niye anlamak istemiyorsun rts. Kalirsa hele 3-4m alacaksa zaten salmis bi icardi doblocu sneijder gibi olur takilir ortalikta
Profesyonel futbolcu .Öyle şey yapacağına ihtimal vermiyorum:))))zaten Max 1+1 .Sen yeni birisini getirtelim otursun kenardami diyorsun.Sence kim gelir oturur sürekli.Seneye Afrika kupasida yok.Allah kaza bela vermezse Oshimene her maç oynar.Kim gelip oturacak?

23 yaş altı olup takıma direkt katkı verecek yabancı oyuncuları ikna edip bu lige getirmek neredeyse imkansız o yüzden Hakan ve Zeki gibi yaşını almış Türk oyuncuları yüksek maaşlarla getirme yoluna gidecekler.
Bu kural bizim takımı gençleştirmek yerine daha da yaş ortalamasını daha da arttıracak.

Romadan 3,x milyon net maas isteyen Zeki bizden herhalde 4,5 falan ister. Benden pas. O kadar para etmez ve maas dengesinin iyice irzina girmis oluruz

Ben sanchez ve Singoyu yollamaktan yanayim, ama bakalim o kol gibi sözlesmeler sayesinde belki isteyenleri olmaz. Ikiside bonuslar ile +5 aliyordur. Simdi Sancheze araplar gelip senede 7 milyon verse, oraya gitmeye fazla sicak bakmaz gibi. Avrupadan teklif gelse, ordan max 3 milyon alir gibi geliyor bana.
Gittiler diyelim yerlerine düşük maaşla kimleri alacaksın?

14 yabancının 6sını savunmaya harcamak akıl tutulması olur ,os ve hücumda yunusla barış hariç yerli yok barışın da gitme ihtimali var üstelik

singoyu defansif sağ bek kullanıp sol beke geriden oyun kurabilecek veya topla çıkabilecek hücumcu bir bek almamız lazım

bu sezon çok oynamasa ferdi düşünülürdü de bırakmazlar gibi

Planlama yapmaya çalışıyorum hep bir şey eksik kalıyor öyle aptalca bi mühendislik yapılmış

Yabancıların çoğu beklenen katkıyı vermiyor
Yerlilerin de çoğu kara delik

23 yaş altı olup takıma direkt katkı verecek yabancı oyuncuları ikna edip bu lige getirmek neredeyse imkansız o yüzden Hakan ve Zeki gibi yaşını almış Türk oyuncuları yüksek maaşlarla getirme yoluna gidecekler.
Bu kural bizim takımı gençleştirmek yerine daha da yaş ortalamasını daha da arttıracak.
Bizdeki en büyük problem Sabır.Hakan ve zekininde direkt katkı vereceği garantimi?Aslında düşük fiyatlara iyi oyuncular getirip sabır gosterebilmeyi öğrensek kesinlikle yol katedebiliriz.Ama tabii oyuncu secimlerimizde iyi olmalı.Boeyleri bulmalıyız.Jelertleri değil.

Bizdeki en büyük problem Sabır.Hakan ve zekininde direkt katkı vereceği garantimi?Aslında düşük fiyatlara iyi oyuncular getirip sabır gosterebilmeyi öğrensek kesinlikle yol katedebiliriz.Ama tabii oyuncu secimlerimizde iyi olmalı.Boeyleri bulmalıyız.Jelertleri değil.
Hocan şans vermiyo ki 4 sene oldu taraftar napacak

Yarın sezonun son maçı var seneye kadroda olmayacak/olmaması gereken min 8 topçuyu oynatacak ayıp olmasın diye bu kafaya hangi sağlam genç topçu gelir

Sallai or Boey
Davinson or transfer
Diouf
Lemina
Torreira
Baba 6-8
Baba 10
Sane
Osimhen

9 yabancı böyle olmalı.
Sevgili Keramettin ,Sane konusunda ne düşünüyorsun merak ediyorum.Listeye yazdığına göre memnunsun gibi duruyor?Saneden çıkıp efektif bir sağ açık bulmuş olsak çok daha iyi olmaz mı?
Bu kadar top kaybıyla açıkçası ben sağ tarafı iyi kullanabildiğimizi düşunmiyorum.

Hocan şans vermiyo ki 4 sene oldu taraftar napacak

Yarın sezonun son maçı var seneye kadroda olmayacak/olmaması gereken min 8 topçuyu oynatacak ayıp olmasın diye bu kafaya hangi sağlam genç topçu gelir
Bir taraftan hak veriyorum ama bir taraftan da bir yerlerden başlamamız gerekli diye düşünüyorum.Hak verdiğim tarafta neden can armandoyu sirachan nasi nhagayi arda unyayi para verip alıyoruz diyorum .Mesela sirachani 10 numara diye aldık.Bu sene olmuş olsaydı hiç oynayamazmiydi diye düşünmeden edemiyorum Can armandoyu neredeyse hiç göremedik.Saneden çok daha kötümü oynayacakti mesela????

Adam 4 senedir hiçbir gence süre vermemiş,hiçbir altapı oyuncusuna dokunmamış,mevcutları da küstürüp kulübeye hapsetmiş,taraftar oynat demiş yine oynatmamış,formayı hiyerarşiye göre kurmuş ama taraftar sabretmiyomuş ya hadi be kardeşim sizde ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt