Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke rezerv lig yeniden kurulsada bu tarz oyuncuları orada izleme fırsatımız olsa hep birlikte&Okan hocamda dahil buna
Yaw topçu oldu da gelişti
Yine oynayamaz ki

Sezon başı arda hazırlık maçlarında ateş ediyodu momentum da yakaladı orda vereceksin formayı ama yok vermedi 8 ay kulübeye çekti çünkü sançez apo kaan a ayıp olur böyle bakıyor olaya bunlar yokken mecbur forma vermek zorunda kaldı çocuk da momentumu kaybetmişti zaten sıçtı sahanın ortasına bitirdi çocuğu

Doğru zamanda oynatsa belki kazanacaktık çocuğu gitti yanlış zamanda oynattı bitirdi

Beklentinin altında kaldı ama bu sene kim beklentinin üstündeydi ki? Osimen, baris, toreyra, sancez? Bir tek ugurcanla apoyu sayarım. Bastan sona genel olarak sorunlu bir sezondu. Sane kucuk maçlarda sarhos gibi takılsa da buyuk maclarin çoğunda iyiydi. Belli ki motivasyon sorunu var. Kiralik olsa almayalım dersin de gönderelim denecek bir durumu yok. Hele yerine armando oynasa daha kotu olmaz denecek durumu hic yok.
Teşekkür ederim yorumun için.Cogunlukla katılıyorum.Lakin sürekli yapmış olduğu top kayıpları,kontrataklarda şuursuzca birçok defans oyuncusunun arasına dalma isteği,atakların çoğunu baltalamasi ve en önemlisi FB maçında gösterdiği performansın üzerine 10 maç gosterememesi yeni sezon için nbence handikap doğuruyor.Takimin belli maçlarda kotunun altında oynaması tabiiki etkilemis olabilir ama en önemli hususta sağda barışın solda langin oynamasını engellediği için gerçekten önümüzdeki sezona dair iyi bakmamı açıkçası engelliyor.Iyi bir 10 numara gelince degisirmi eğer gitmezse hepbirlikte bekleyip göreceğiz.Ama ben surekliligi olan kanat oyuncusunu tercih ederim.1 maç var 10 maç yok mukabilinde değil .Fiyatından kariyerinden bağımsız olarak konuşuyorum.

İcardi
Torreira
Davinson
Singo
Sara
Jakobs
Sallai

Sallai hariç diğerleri maç seçen adamlar yada yetersiz adamlar

türklerdende

İlkay
Kaan
Ahmet
Günay

bunların hepsi gitmeli

yoksa felaket geliyorum diyor !!!!

İlkay -> Hakan
Kaan -> Ümit Akdağ
Ahmet -> Bertuğ
Günay -> Muhammed Şengezer

Bu şekilde bir yerli revizyonu yapılmalı.

Sağ bekte üç tane oyuncu vardı orada Singo’nun mevkisine karar vererek net bir planlama yapılmalı.

Tahminim Sallai PL orta sıra bir takıma satılacak. Sara da keza öyle olacak gibi.

Bu ikisi gider.

Sara yerine 6 numara alınır burada bence kalite çok yüksek olmalı. Lemina yedek olmalı. 8 için plan zaten Hakan. 10 numaraya Baumgartner tarzı CL profili adam gelmeli ama tahminim oraya Bernardo alalım diyecekler.

İcardi kadroda tutulursa umarım sadece Bertuğ ile forveti kapatmayı düşünmüyorlardır. Ama muhtemelen düşünüyorlar. Lang ve Asprilla yerine daha işlevsel ve bence potansiyelli kanat da lazım. Muhtemelen U23 tarzı biri olacak olursa.

Nhaga’yı anlayamadık ama İcardi kalacaksa U23 olan 4 isim EPL kalitesinde olmalı. Baya sağlam takviye olmalı.

osimen
leao bruno sane
thruam toreyra
jakup dijk sances zallayi
ugurcan
su kadroyu kurdugun anda yabanci siniri 5 olur ülkede

Profesyonel futbolcu .Öyle şey yapacağına ihtimal vermiyorum:))))zaten Max 1+1 .Sen yeni birisini getirtelim otursun kenardami diyorsun.Sence kim gelir oturur sürekli.Seneye Afrika kupasida yok.Allah kaza bela vermezse Oshimene her maç oynar.Kim gelip oturacak?
Kaza belayi herzaman dusunmek lazim. Osi olmadik posyonda sakatlanmadimi? Ben ṣu bu gelsin demem. Ama ikardi kalmamali artik

Gene tum 11 bastan asagiya degistiriliyor.

O kadar degisim bir anda mukemmel uyum ile birlesecek ve hocanin oyununu oynayacak ?

Bu transfer doneminde gecen sezon rotasyona dahil ederek takima entegre etme isini yapamadik.

KIraya verdigimiz oyuncular hep kontenjan acma mantiginda kiralandi, hic gitsin oynasin gelissin diye kiralamadik kimseyi. Jankat ile Kazimcan hadi biraz sayilir.

Kadro bir degisim gecirecekse hepsi bir anda olmasi ters etki yaratacak dusuncesindeyim ,o yuzden bu sezon gene kadroda herkese sure verilip hepsinden verim alinabilinmeli.

Ayni 13 14 kisiyle , ozellikle stoper kisminda tum sezon boyunca baya sorun yasayabiliriz.

2-3 hafta sonra fb başkanı belli olsun yabancı sınırı 12+4 falan olur, o yüzden transferde sadece yerli hamlelerle başlayıp haziran ortası da yabancı transfere başlarız

Aral Şimşir
Bertuğ Yıldırım
Arda Okan ya da Mithat
Ümit Akdağ, Yakup Kırtay ya da Ahmetcan Kaplan

bu tarz bir yerli operasyonu yapacağız bence

2-3 hafta sonra fb başkanı belli olsun yabancı sınırı 12+4 falan olur, o yüzden transferde sadece yerli hamlelerle başlayıp haziran ortası da yabancı transfere başlarız

Aral Şimşir
Bertuğ Yıldırım
Arda Okan ya da Mithat
Ümit Akdağ, Yakup Kırtay ya da Ahmetcan Kaplan

bu tarz bir yerli operasyonu yapacağız bence

Gözgözğ bi kaç maç izledim

açık ara en kötü topçuları Arda Okan

rakipler hucum aksiyonlarını onun üzerinden planlıyor!

bizim futbol cahili teknik ekip kışın istediğinde dehşete düşmüştüm!!!!!

zeki insanlar uzun yaşar tezinin ete kemiğe bürünmüş hali

muhtemelen tepe takımlardan birine gider bu sezon.

salça olmamız lazım kendisine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt