Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs fb bjk hepsi toplanıp federasyonu basar bu 10+4 herkese zarar

bence baskılarla değişecek !

gerekirse taraftar akpye baskı yapmalı!

Forveti osimhen icardi bertug ada yapıyorsak

Sagbeki acheampong yapariz kurala da uyar

Stoperde oynuyo daha ne olsun.

Sallai ve boeye yallah deriz

Bu zamanları iyi değerlendirmek lazım temmuz sonu bari Göztepeden Dennis çöpünü alalım diye Allah yalvarması postlariyla dolacak nöbet

singo,sallai,sara,barış satılmalı lemina icardi gönderilmeli kadro güçlendirilmeli bu yönetimin amacı ne her sene fbnin salaklık yapması mı beklenecek

yarın icardi oynuyormu?

kesin oynamaz
Yarınki maçta en az 30 dakika Ada yüzgeç, Can armando gibi oyunculara şans verir hoca olan , ama bizimki Kaan Ayhan,Ahmet Kutucuda diretiyor , genç oyuncu transferimiz boka sarar bu sene alınacak süper genç oyuncu fırsatları var ama maalesef ne gelirler nede gelsede oynatırlar

Bakıyorum da kimse Sane nin gönderilmesini istemiyor.Gercekten sezon başından beri sizleri mutlu ettimi de gönderilecekler listesine adını koymuyorsunuz.Fiyatindan ve CV sinden bağımsız önümüzdeki sezon için umut veriyormu/ verdimi?Fissek gibi bir noname sağ açık almış olsak Rashica iyisi çok daha iyi olmazmi ?Birtek ben mi böyle düşünüyorum çok merak ediyorum açıkçası
Sürekli top kaybetmeyen ,dibe kadar gidip orta kesebilrn ,hücumları baltalamadan daha efektif kullanabilen bir sağ açığımız olsa daha iyi olmazmiy di.Umarim yeni Gelecek 10 numara içinde önümüzdeki sene bunları söylemeyiz.Insallah.

Bakıyorum da kimse Sane nin gönderilmesini istemiyor.Gercekten sezon başından beri sizleri mutlu ettimi de gönderilecekler listesine adını koymuyorsunuz.Fiyatindan ve CV sinden bağımsız önümüzdeki sezon için umut veriyormu/ verdimi?Fissek gibi bir noname sağ açık almış olsak Rashica iyisi çok daha iyi olmazmi ?Birtek ben mi böyle düşünüyorum çok merak ediyorum açıkçası
Sürekli top kaybetmeyen ,dibe kadar gidip orta kesebilrn ,hücumları baltalamadan daha efektif kullanabilen bir sağ açığımız olsa daha iyi olmazmiy di.Umarim yeni Gelecek 10 numara içinde önümüzdeki sene bunları söylemeyiz.Insallah.
Tabiki çok daha iyi olurdu ağabey ama bir gerçek var ki Sane ne kadar formsuz olursa olsun Barış ve Yunustan 2 gömlek iyi topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt