Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.667
- 73.205
- 5.188
Bay giderse tzolis gelebilirClub Brugges bugün şampiyonluk maçında USG’yi 5 0 yendi. İlgilendiğimiz Tzolis 1 gol 3 asist yapmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bay giderse tzolis gelebilirClub Brugges bugün şampiyonluk maçında USG’yi 5 0 yendi. İlgilendiğimiz Tzolis 1 gol 3 asist yapmış
Bir defa futbol okumaları, zannettiğin gibi bugünden yarına değişebilen şeyler değildir; 4-2-3-1 de merkez ikili defansif yönden zayıf adamlar olamaz (Oliveira, Demirbay, İlkay vs), nokta...burada anlaşamayacak birşey yok
hemfikir de olmayabiliriz zaten
6 numara ile 6,5 arasındaki fark nedir ve 6-6,5 ve 10 ile oynandığında 6,5 numaranın rolü nedir?
Hahaha rahatsız herif
Eren ve Jakobs ikiside trişka ahbap , orta yapamayan bek mi olur yahuYabanci siniri olmasa eren de 5 dk tutulacak adam degil.. ters kademe disinda defansif ofansif hicbir ozelligi yok
Jakobs yaptı singoya. Jakops zaten fazla ileri hitmiyorki. Ben defansını begeniyordum. Son maçlar ordada sivadiEren ve Jakobs ikiside trişka ahbap , orta yapamayan bek mi olur yahu
Yav adam Icardiyi göndermek istiyor zaten. Diğer saydığın adamlar toplam 10 maç oynamamıştır, buradan hocaya sallamak garip geldiEvet sezon bitti hayırlı uğurlu olsun diyelim , şimdi bu hoca İcardi, İlkay, kutucu, Kaan, Arda gibi adamları kampa götürüp her maç şans verecek , işin ciddiyetini kavramak lazım bu adam hoca falan değil, kadro kalitesini artırmak şart yoksa bu hocayla bu futbolla seneye şampiyon falan olmak hayal
Keşke ama bize yar olmaz bence, daha büyük bir lige giderBay giderse tzolis gelebilir
Yahu 4 senede dokunuş yapıpta parlattığı bir oyuncu yok , ulan Lig bitmiş devam etmeyeceğin bütün oyuncuları 11e koyuyorsun , yok böyle bir rezillik, koy genç oyuncuları 2-0 yenil kim hesap soracakÜzücü bir bilgi veriyim
Dünya yıldızları da gelse yine iyi oynayamaz bu takım bu hocayla
Çok boktan bi sarmal bu
Galatasaray Adasını mı satacağızBay giderse tzolis gelebilir
Uzatmalarda soktu ya daha ne istiyorsunYahu 4 senede dokunuş yapıpta parlattığı bir oyuncu yok , ulan Lig bitmiş devam etmeyeceğin bütün oyuncuları 11e koyuyorsun , yok böyle bir rezillik, koy genç oyuncuları 2-0 yenil kim hesap soracak