Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burada anlaşamayacak birşey yok

hemfikir de olmayabiliriz zaten

6 numara ile 6,5 arasındaki fark nedir ve 6-6,5 ve 10 ile oynandığında 6,5 numaranın rolü nedir?
Bir defa futbol okumaları, zannettiğin gibi bugünden yarına değişebilen şeyler değildir; 4-2-3-1 de merkez ikili defansif yönden zayıf adamlar olamaz (Oliveira, Demirbay, İlkay vs), nokta...

Tanımlamalar genelde hala Michels' in 4-3-3 ü üzerinden yapılıyor. 4-2-3-1 e geçip bir oyuncuyu second striker/forvet arkası tarzı olarak konumlandırırsan, merkez ikilinin defansif yükü haliyle artar. Ben 6,5 diyeyim, sen yahut başkası defansif 8 desin, çok da önemli değil. Bizim takımın en büyük sorunu, Young Boys faciası, Avrupa devlerine karşı oynadığımız maçlar ve hatta GB-KG gibi aciz takımlar dahil, rakip geçişlerinde aşırı aciz kalmamız (''Rus ruleti'' tabirini ilk ben kullanmış olabilirim). Hücum tarafındaki üretme sorunu o ikisinden değil, 10 no payesi verilenlerle kanatların yetersizliğinden kaynaklanıyor. Adam gibi bir 10/forvet arkası vs olmadan da üretken olabilirsin oysa; kanat oyuncularını ona göre seçip rol vererek ki benim tercihim tam olarak budur. (3-4-3 mevzusunu Okan Hocanın varlığı nedeniyle süresiz ertelediğim için söylüyorum tabii)...

Bu sezona bakarak konuşursak bu takıma oyuncu falan değil bir oyun şablonu bir oyun planı olan tekniği taktiği bilen bir hoca gelmeli.

Takımda büyük değişiklik yapmamız lazım ama mevcut kontratlar ve yabancı kontenjanı elimizi kolumuzu bağlıyor.

Evet sezon bitti hayırlı uğurlu olsun diyelim , şimdi bu hoca İcardi, İlkay, kutucu, Kaan, Arda gibi adamları kampa götürüp her maç şans verecek , işin ciddiyetini kavramak lazım bu adam hoca falan değil, kadro kalitesini artırmak şart yoksa bu hocayla bu futbolla seneye şampiyon falan olmak hayal
Yav adam Icardiyi göndermek istiyor zaten. Diğer saydığın adamlar toplam 10 maç oynamamıştır, buradan hocaya sallamak garip geldi :) Icardi ile sözleşme uzatmak isteyen Dursun Özbek

Üzücü bir bilgi veriyim

Dünya yıldızları da gelse yine iyi oynayamaz bu takım bu hocayla

Çok boktan bi sarmal bu
Yahu 4 senede dokunuş yapıpta parlattığı bir oyuncu yok , ulan Lig bitmiş devam etmeyeceğin bütün oyuncuları 11e koyuyorsun , yok böyle bir rezillik, koy genç oyuncuları 2-0 yenil kim hesap soracak

Bu arda unyay profesyonel sözleşme nasıl almış valla çok garip

West ham düştü düşüyor.
Jakobs u 15'e falan okutabilirsek aslında ama bu adam buralara düşer mi ? Hem de +4 e uygun.

Yahu 4 senede dokunuş yapıpta parlattığı bir oyuncu yok , ulan Lig bitmiş devam etmeyeceğin bütün oyuncuları 11e koyuyorsun , yok böyle bir rezillik, koy genç oyuncuları 2-0 yenil kim hesap soracak
Uzatmalarda soktu ya daha ne istiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt